CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum; işinsanı Osman Aydınlık tarafından yaptırılacak olam Merkezefendi Gündüz Bakımevi için yerel bir internet sitesinde yapılan haberler üzerine açıklama yaptı. Horzum yaptığı açıklamada, “Denizlili hayırsever iş insanımızın yaptıracak olduğu “Merkezefendi Belediyesi Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi” üzerinden, mesnetsiz, yakışıksız ve gerçek dışı bir haber yapmıştır. Bu haberin amacının, Meclis Üyemiz Mimar Cihan SARAÇOĞLU, Belediye Başkanımız Şeniz DOĞAN ve hayırsever iş insanımız Osman AYDINLI’yı yıpratmaya yönelik, itibar cellatlığı yapan bir haber olduğu açıktır. Belediyemizin başarısızlığı için avuç ovuşturan, aportta bekleyen bir güruhunda hemen bu haber üzerinden yazmaya, yorum yapmaya başladığını üzülerek görüyoruz” dedi.

BELEDİYECİLİĞİN SADECE ÇÖP TOPLAMAK, ASFALT YAPMAK OLMADIĞINI GÖSTERDİK

Horzum, “Merkezefendi Belediyemiz Derman Belediyecilik anlayışıyla, pandemi süresince binlerce aileye erzak yardımıyla, yüzbinlerce hemşehrimize maske dağıtımıyla, dezavantajlı mahallelerimiz başta olmak üzere açtığı kadın çocuk, gündüz bakımevleriyle, 20 yıldır çivi çakılmayan mahallelerimize yaptıkları parklarıyla, taziye evleriyle, esnafımızın elinden tutan malzeme yardımıyla, midesine sıcak yemek girmesini sağlayan iyilik hareketiyle, işyerlerinin, apartmanların, camilerimizin, okullarımızın hatta yollarımızındezenfekte edilmesiyle, çocuklarımıza kreş yapılmasıyla, üreticimize fide dağıtımıyla, belediye sınırlarındaki okullarımızın bakım onarımıyla, eğitimde fırsat eşitliği adına tabletleri olmadığı için ders göremeyen çocuklarımıza tablet dağıtımıyla, 4 bin çocuğumuza her ay eğitim bursu vermesiyle, evde bakım hizmetleriyle, merkez elimizle giyecek ve eşya yardımıyla, çocuklarımıza halk süt dağıtımıyla, çare kapınızda uygulamasıyla, gençler ve çocuklarımıza düzenlediği sanat kurslarıyla, korosuyla, tiyatrosuyla, spor tesisleriyle, kitap günleriyle, ülkemizin değerli yazarlarıyla düzenlediği söyleşilerle, unutturulmaya çalışılan resmi bayramlarımızda ki kutlamalarıyla, sokak hayvanlarına üretilen mama merkeziyle, pet kafesiyle, her canlıya dokunan projeleriyle, yapımı devam eden pazaryerleriyle, düğün salonuyla, kreşleriyle, köyden mahalleye dönüşen yerlerde sosyal tesisleriyle, bilim merkeziyle, mezbelelik olan derelerin ıslahıyla, spor tesisleriyle belediyeciliğin sadece çöp toplamak, asfalt ve kaldırım yapmak olmadığını, DERMAN BELEDİYECİLİK anlayışıyla tüm halkımıza göstermiştir. Bu hizmetleri yaparken; dil, din, ırk, mezhep ve siyasi görüş gözetmeden, tüm renkleri içinde barındırarak, merkeze insanı koyarak yapmıştır. Henüz 2. yılını tamamlamamış Belediye Başkanımız ve ekibi bütün bu güzellikleri halkına sunarken; ne yazık ki aşağıda belirttiğim mesnetsiz, yakışıksız, asılsız iddialarla karşı karşıya kalmışlardır.

İTİBAR CELLATLIĞI YAPAN HABERLER OLDUĞU AÇIKÇA GÖRÜLMEKTEDİR

Horzum, “Denizlimizde faaliyet gösteren bir internet haber sitesi, Merkezefendi Belediyemizin büyük uğraş ve emeklerle sağladığı, yine Denizlili hayırsever iş insanımızın yaptıracak olduğu “Merkezefendi Belediyesi Osman Aydınlı Gündüz Bakımevi” üzerinden, mesnetsiz, yakışıksız ve gerçek dışı bir haber yapmıştır. Bu haberin amacının, Meclis Üyemiz Mimar Cihan Saraçoğlu, Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve hayırsever iş insanımız Osman Aydınlı’yı yıpratmaya yönelik, itibar cellatlığı yapan bir haber olduğu açıktır. Belediyemizin başarısızlığı için avuç ovuşturan, aportta bekleyen bir güruhunda hemen bu haber üzerinden yazmaya, yorum yapmaya başladığını üzülerek görüyoruz” diye konuştu.

MESNETSİZ HABERLER HAYIRSEVERLERİMİZİ ÜZDÜ

Önce linç merkezine Cihan Saraçoğlu’nu, sonrasında Şeniz Doğan’ı ve Osman Aydınlık’ı koyduklarını belirten Horzum, “Baktılar olmuyor bu sefer hedefe Mimarlar Odası ve Başkanı konmuştur. Denizlimizin yetiştirdiği bu değerleri karalayarak prim yapmaya çalışmak hiçbir insana yakışmaz. Bu tür mesnetsiz haberler maalesef hayırsever iş insanlarımızın tamamını üzmüştür. Geleneklerimizde olan yardımlaşmaya, paylaşmaya ve hayırseverliğe vurulan bir darbedir. Bin bir zorluklarla yapılan bu güzellikleri çarpıtmak hiç kimsenin hakkı da haddi de değildir. Bu tür yaklaşımlar yüzünden yapılacak olan birçok projeyi yapılamaz hale getirmek halkımızı da üzecektir” dedi.

KENDİ HABERLERİNİ KENDİLERİ YALANLAMAK ZORUNDA KALDILAR

Anahtar teslimi yapılacak, her türlü giderlerin ve harcamaların bağışçı tarafından üstlenildiği, Belediyenin kasasından çıkan bir değerin olmadığı bu yatırımda sanki Merkezefendi Belediyesinin, proje bedelini Mimar Cihan Saraçoğlu’na ödeyeceği yönünde ki iddianın tamamen asılsız olduğunu söyleyen Horzum, “Kaldı ki proje bedeli bağışçı tarafından ödenecek olup, projeyi yapan Mimarda Cihan Saraçoğlu değildir.Proje, Bağışçı Osman Aydınlı’nın belirlediği mimar ve müteahhitler tarafından yapılacak olup, bunları belirleme hakkı da, bedellerini ödeme sorumluluğu da bağışçıya aittir. Bağışçı hayırsever Osman Aydınlı’ya özel imar çalışmaları yapıldığını da iddia eden bu haber sitesi, sonradan kendi haberini de yalanlamak zorunda kalmıştır. Keşke haber öncesinde muhatapları ile görüşülse idi. Belediye Başkanımızbu tür insanların asılsız, mesnetsiz haberleri ile uğraşmak yerine halkına hizmet etmeyi, üretmeyi tercih etmiştir. Denizli halkıyla beraber bende kendisini kutluyorum” dedi.

ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Horzum, “Merkezefendi Belediyesinin, Derman Belediyecilik anlayışı ile daha yaşanabilir, sosyal, aydınlık ve örnek bir belediye olması için gece gündüz çalışan, halkın takdirini kazanmış başta Belediye Başkanımız Şeniz Doğan ve ekibine teşekkür ediyorum. Meclis Üyemiz Mimar Cihan Saraçoğlu, göreve geldiği günden itibaren canhıraş bir şekilde çalışmakta ve emek vermektedir. Ama maalesef bu hizmetleri hazmedemeyenler ile başarısız olunmasını isteyen bir güruh tarafından hep hedef alınmaktadırlar. Bu engelleme, kara propaganda, çamur at izi kalsın ve iftiralara rağmen Belediyemiz başarılıdır ve daha da başarılı olacaktır. Bu gayri memnunların (toplumda karşılığı olmayan) yazdıkları ve çizdikleri bizlere daha fazla güç ve enerji vermektedir” şeklinde konuştu.

SARAÇOĞLU HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTI

Belediye meclis üyesi Cihan Saraçoğlu’nun hukuki süreci başlattığını söyleyen Horzum,“Zaten bu gayrimemnunların tarihte birçok şeyi yıkmaya çalıştıkları görülmüş ancak, bir şey yaptıkları, ürettikleri görülmemiştir. Bu eli boş, düşüncesi kirli, öküz altında buzağı arayan zihniyeti sevgili hemşehrilerim zaten biliyor. Bizler, bu zihniyettekilerle mücadeleye devam edeceğiz. Meclis Üyem Cihan Saraçoğlu muhataplarına karşı hukuki süreci başlatmıştır. Ayrıca bu insanları siz halkımızın vicdanına bırakıyoruz” dedi.

PARTİ OLARAK BELEDİYE BAŞKANIMIZIN VE MECLİS ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

Horzum, “Bizim gündemimiz, sağlıktır, ekonomidir, haktır, hukuktur, adalettir. Evine ekmek götüremeyen vatandaşımızdır. İşsizliğin rekor kırdığı, ekonominin dip yaptığı, esnafın kan ağladığı, çiftçinin traktör ve hayvanının haczedildiği bir dönemi yaşıyoruz. Üç maskeyi dağıtamayan, Corana aşısını alamayıp halkı virüsle baş başa bırakan bir hükümetle karşı karşıyayız. Bizim mücadelemiz bunlarladır.Parti olarak belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin yanındayız, derman belediyecilik adına yaptıklarını takdirle karşılıyor ve destekliyoruz. Belediyemizin başarısı hepimizin başarısıdır. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyin üzerindedir. Bizim için asılolan halkın istekleridir, halkın değerleridir. Bizler çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Tüm halkımıza saygı ve sevgi ile duyurulur.