15:55 Yerel

ARIM ALANINDA HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELER İLE ADINDAN SÖZ ETTİREN HONAZ BELEDİYESİ, ÇANAKKALE DÜZENLENEN YEREL TOHUM TAKAS ŞENLİĞİ KATILDI.

15:19 Yerel

DENİZLİ'DE BULDANLI AVCILAR, ORMAN YANGINLARINDA MÜCADELEDE EDEN EKİPLERE DESTEK VE YARDIM AMACIYLA GÖNÜLLÜ YANGIN SAVAŞCISI OLDUL.

11:05 DENİZLİ

SON GÜNLERDE AFRİKA VE ARABİSTAN ÇÖLLERİNDEN RÜZGAR İLE TAŞINAN TOZUN ÜLKE ÜZERİNDEKİ HAVA KALİTESİNİN YANI SIRA İNŞA SAĞLIĞINI DA ETKİLEDİĞİNİ İFADE EDEN DR. FERİT ÖZEN, “BU MADDELER HAVA YOLLARINA GİRDİKLERİNDE NEFES DARLIĞI, ÖKSÜRÜK VE TIKANMADAN ZİYADE AKCİĞER TAHRİBATLARINA DA YOL AÇAR” DEDİ.

10:52 GENEL

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

10:43 SPOR

U18 Türkiye 1. kademe grup maçlarında İzmir'de Denizli'yi temsil eden Akkonak Spor, grup maçlarına galibiyetle başladı.

09:07 Yerel

DENİZLİ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ (DENİB) ORGANİZATÖRLÜĞÜNDE, DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİYLE DENİZLİ VALİLİĞİNİN HİMAYELERİNDE DÜZENLENEN "GENÇ MUCİTLER ARANIYOR İNOVATİF FİKİRLER YARIŞMASI” NIN 6.’SI, GERÇEKLEŞTİ.

08:41 Yerel

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI PROF. DR. VEDAT IŞIKHAN, DENİZLİ İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU 2024 YILI 2. OLAĞAN TOPLANTISINA UZAKTAN BAĞLANTIYLA BAŞKANLIK ETTİ.

22 saat önce GÜNDEM

Ramazan Marım, Denizli BB Bşk.V Ali Marım Ailesi, protokol ve sevenleri tarafından cenaze namazının ardından #Servergazi Mezarlığında toprağa verildi.

23 saat önce Yerel

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE OTOBÜSLERİ 28 NİSAN 2024 PAZAR GÜNÜ EKPSS'YE GİRECEK MEMUR ADAYLARI, REFAKATÇİLERİ VE SINAV GÖREVLİLERİ İÇİN ÜCRETSİZ OLACAK.

23 saat önce Yerel

CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ ZİYARETİ KAPSAMINDA PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ. ÖZEL, “ALİ RIZA BAŞKANIMIZ, TÜM BELEDİYELERİMİZDE OLACAĞI GİBİ, TEMEL BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİN EN İYİSİNİ, ÜZERİNE SOSYAL BELEDİYECİLİK İLE DE VATANDAŞLARIMIZIN YAŞADIĞI EKONOMİK SORUNLAR KARŞISINDA TOPLUMUMUZA SAHİP ÇIKACAKTIR” DEDİ.

Vefatlar