Millet İttifakı Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, Denizli’ye gelerek ittifak içerisinde bulunan partililerin il başkanları ve partililerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

IMG-20230413-WA0045

Gelecek Partili CHP Denizli’den 2. sıra milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, düzenlediği iftar yemeğinde Denizlilerle tanışarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Akşam ezanın ardından oruçlar açıldı dualar edildi.   

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, Deva Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Demokrat Parti İl Başkanı Zeki Salih Yanaşık, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Abdullah Özeren. CHP milletvekili 4. sıra adayı Adil Demir, Çardak önceki dönem belediye başkanı Mahmut Özer ve partililer katıldı.

IMG-20230413-WA0060

“Denizli’nin gelini olmaktan gurur duyuyorum”
Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem 3. Sıra Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün “10 yıldır Denizli’nin gelini olmaktan guru duyuyorum” dedi. İftardan Sonra vatandaşlara hitaben konuşma yapan Sema Silkin Ün, “10 yıldır gelini olmaktan gurur duyduğum Denizli’nin, bugün vekili olma yolunda attığım adımın şerefini yaşıyorum. Farklılıklarımızı zenginliğe dönüştürebilmek ve ortaklıklarımızı arttırarak ülkemizin girdiği kör karanlıktan memleketimizi aydınlığa kavuşturabilmeyi hedeflemiştik. Ekonomiden sanata, dış işlerinden hukuka, insan haklarından sosyal güvenliğe, bilimden tarıma, ulaştırmadan haberleşmeye deyim yerindeyse 1 santim bile boşluk bırakmadan her alandaki politikalarımızla çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bugün Türkiye Yüzyılı diyerek 21 yıldır iktidarda değillermiş gibi kopyala yapıştır metodunu ortaya koyuyorlar. Bizler 2300 maddelik Türkiye tarihinin en büyük en kapsamlı ortak mutabakat metnini okuduk. Ve dedik ki, “Biz bu işi yapacağız ve Millet İttifakı ile başaracağız Allah’ın izniyle inşallah” dedi.

IMG-20230413-WA0040

Kılıçdaroğlunu Cumhurbaşkanı yapmak için söz veriyoruz
6’lı masanın kuruluşunda, kuruluşundan bugüne, hiç aksamadan hasar almadan gelişinde emeği olan başta Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm Millet İttifakı liderlerine bir borcumuz var arkadaşlar. Onların başını öne eğmemek için onlara verdiğimiz sözü yerine getirmeliyiz. Toplumun her kesimini meclisimize yansıtmak için, parlamentoda çoğunluğu elde ederek bu garabet sistemden ülkemizi kurtarmak için Sayın Kılçdaroğlunu Cumhurbaşkanı yapmak için söz veriyoruz” dedi.

Gazeteci / Muhabir

Osman Berkin Yardım