Emniyetten Denizli Sürücülerine Kritik Uyarı
Emniyetten Denizli Sürücülerine Kritik Uyarı
İçeriği Görüntüle

Denizli’nin Buldan ilçesinde aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobil, önce zeytin ağacına ardından duvara çarparak durabildi. Kazada olası bir facianın, kaldırımda yaya bulunmaması sayesinde önüne geçildi.

Kaza, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Şehir Stadı yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 74 AAY 967 plakalı otomobil, seyir halindeyken aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Kontrolden çıkan araç, Şehir Stadı’nın hemen yanında bulunan kaldırıma çıkarak önce bir zeytin ağacına, ardından da duvara çarptı.

Süratli otomobil önce ağaca sonra duvara çarptı

Kazanın meydana geldiği sırada kaldırımda yaya bulunmaması, olası bir can kaybı ya da yaralanmanın önüne geçti. Araçta ve çevrede maddi hasar oluşurken, olay yerine gelen ekipler bölgede güvenlik önlemi aldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.