Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28’inci dönem görev yapacak CHP Denizli Milletvekilileri Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün Yüksek Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. 

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Millet İttifakı birleşeni siyasi partilerin il başkanları ile parti üyeleri, yeni milletvekillerini YSK’da bir araya geldi.

CHP Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün mazbatasını aldıktan sonra kendisiyle yaptığımız röportajda sorularımızı yanıtladı. Sema Silkin Ün “45 günlük bir mücadelenin sahada yürüttüğümüz pozitif söylemin pozitif kampanyamızın karşılığında Denizli'de hemşirelerimizin vermiş olduğu yetki hayatımıza taşıyacağımız en büyük emanet onların Ankara'ya meclisine taşıyacağız. Çarşıda, pazarda, sokakta tüm Denizli halkının sorunlarımızı dinlediğimiz dertleştiğimiz hemşirelerimizin bundan sonra mecliste sizi nefesi ve soluğu olmak gayretinde olacağız, çalışmalarımızı bugünkünden daha yüksek bir performansta yürüteceğimizden emin olunsun. Bu mücadelemiz devam edeceğim bizlerin kazanması bütün Denizli'nin kazanması olduğunu anlamına geldiğini vatandaşlarımıza güzel bir şekilde hissettireceğiz. Yetkimizi aldıktan sonra yeminimizi yaptıktan sonra biz hiçbir partiye bağlı olmadan görevimi devam edeceğim. Denizli Partisi'nin birer milletvekiliyiz çalışmalarımız da bu şekilde yapacağız” diye ifade etti.

20 TANE BAKAN İMKANLARINDAN VAZGEÇMEK İSTEMEDİ

Bir hafta önce yapılması gereken tartışmayı seçimi etkilemesin diye adaletsiz ve Hukuksuz bir yapıda itiraz edebileceğiz hiçbir nokta yok. Bakanların milletvekili olması dolayısıyla aslında bakanlıklarını bırakmaları gerekiyordu ve seçim ikinci Tura kaldığından Cumhurbaşkanı için bir bakan ataması o günlerde yapamayacaktı bugün siyasi partiler olarak sadece karşımıza Cumhur ittifakı partileriyle siyasi mücadele içinde değiliz koca bir devlet imkanları ile mücadele içerisindeyiz, neden Çünkü bakanlar gittikleri şehirlerde bütün bakanlık imkanlarını kendi seçim özel seçim propaganda için kullanmak üzere değerlendiriyorlar. Bakanlar bundan vazgeçmek istemediler çalışma yürüten 20 tane Bakanı bu imkandan vazgeçmesi olanaklarını kendi lehlerine kendi propagandalarından vazgeçmeleri mümkün değildi, maalesef sizleri ve bizlerin vergileri ile bugün iktidar partisi bir seçim propagandası yürütüyor bu çok Hukuksuz bir düzen. Türkiye'de adaletten ne kadar uzak bir süreç yaşadığımızı hiçbir itiraz mercimeğimiz olmadığı gösteriyor İnşallah 28 Mayıs'tan sonra bu adaletsizliklerden de kurtulmuş olacağız

29 Mayıs Sabahı bizim gecikmiş olan baharımız geliyor inşallah bir 3 yol çıkışı arayıp çıkan adayların oy vermiş vatandaşların millet ittifakı adaylarını destekleyecek yönünde. Biz o gün inşallah yani Denizli için en azından yüzde 55'te Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı katkı sağlayan bir şehir olacağız Denizimizi de kazanan şehir yapacağız” diye ifade etti.

IMG_8001IMG_7993

GAZETECİ / MUHABİR

OSMAN BERKİN YARDIM