Yoğun ilgi gören etkinlikte çok sayıda stant kuruldu. Trafikte kuralların önemi, ilk yardım ve kaza anında neler yapılması gerektiği gibi konularda vatandaşlar bilgilendirildi. Arama kurtarma köpekleri de etkinliğe renk katarken, araç takla atma simülatörü de büyük ilgi gördü. Orman Bölge Müdürlüğü ise yangına müdahale ile ilgili bilgi verdi.

Etkinlikte:

Denizli matematik çalıştayı gerçekleştirildi Denizli matematik çalıştayı gerçekleştirildi
  1. Trafik kurallarına uymanın önemi vurgulandı.
  2. İlk yardım ve kaza anında yapılması gerekenler anlatıldı.
  3. Arama kurtarma köpekleri gösterisi sunuldu.
  4. Araç takla atma simülatörü ile kaza anında yaşananlar canlandırıldı.
  5. Orman yangınlarına karşı bilinçlendirme çalışmaları yapıldı.

Vatandaşlardan Yoğun İlgi:

Etkinliğe katılan vatandaşlar, trafik kurallarına uymanın önemini bir kez daha anlamış oldular. İlk yardım ve kaza anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler de aldılar. Arama kurtarma köpekleri gösterisi ve araç takla atma simülatörü ise büyük ilgi gördü. Orman Bölge Müdürlüğü'nün yangına müdahale ile ilgili bilgilendirmeleri de vatandaşlar tarafından faydalı bulundu.

Yetkililer:

Trafik Haftası kapsamında düzenlenen bu tür etkinliklerin önemini vurgulayan yetkililer, vatandaşların trafik kurallarına uyarak kazaları önleyebileceklerini belirttiler. İlk yardım ve kaza anında yapılması gerekenler ile ilgili bilgilerin de hayati önem taşıdığını ifade ettiler.

Gazeteci Muhabir Osman Berkin Yardım / Altay Can