Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan , Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz , Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç , Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri Ve Belediye Meclis Üyeleri Adayları Ve Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Sn Ramazan İlbay İle Birlikte Güzelyurt Mahallesini Ziyaret Edip  Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

3 Cengi̇z

BAŞKAN CENGİZ ARSLAN’DAN 1 MAYIS MESAJI BAŞKAN CENGİZ ARSLAN’DAN 1 MAYIS MESAJI

Arslan vatandaşlarla birlikte güzelyurt mahallesi ve çameli ilçesi hakkında istişarede bulundu . Önümüzdeki dönem çameli ilçesi ve mahalleri hakkında projelerini anlattı. Başkan arslan çameli ilçesi mahallerinde üst yapı ve alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ayırmadan ayrışmadan birlik ve beraberliği koruyarak yapacak pek çok projelerinin olduğu çameli ilçesi ve mahalleleri nezih ve refah hale getireceğini söyledi.

Haber 2024 02 28T190414.299

Güzelyurt mahalesi muhtarı sn. Ramazan ilbay ve güzelyurt mahallesinde bulunan vatandaşlar misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz dedi.

Haber 2024 02 28T190606.019