Çameli İlçesinde bulunan Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmazın tahsisi Çameli Belediyesi adına yapılmış olup; Çameli Belediyesi ve Spor Toto Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla yapılan binanın zemin katı Gençlik ve Spor Bakanlığı adına Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne Gençlik Merkezi olarak kullanım hakkının verilmesi için; Çameli  Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Sn. Ömer İLMAN tarafından protokol imzalandı. Aynı zamanda söz konusu taşınmazın 1. Katı Çameli İlçe Halk Kütüphanesi olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı'na kullanım hakkının verilmesi için Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sn. Turhan Veli AKYOL tarafından protokol imzalandı.

Haber 2024 03 15T151415.877

İl Gençlik ve Spor  Müdürümüz ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürümüz Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN'a gençlerimize ve kültürel değerlerimize verdiği önem için teşekkür etti. 

Denizli BAL Yükselme Grubu’nun zorlu maçı bu hafta oynanacak Denizli BAL Yükselme Grubu’nun zorlu maçı bu hafta oynanacak

Haber 2024 03 15T151454.307

Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN; 


"Gençlik Merkezi Protokol Töreni'mize katılan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn. Ömer İLMAN'a, Kültür ve Turizm İl Müdürü Sn. Turhan Veli AKYOL'a, Kıymetli Protokol Üyelerimize, Belediye Meclisi Üyelerimiz ve Belediye Meclisi Üyesi Adaylarımıza, Muhtarlarımıza ve misafirlerimize katılımları için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.