Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Çameli  Belediye Başkanı Adayı Sn. Cengiz ARSLAN, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Murat GENÇ, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyesi Adayları ile birlikte; Çamlıbel Mahallesi Kahvesinde vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Picsart 24 03 05 10 54 59 568   

BAŞKAN HORZUM: “SOKAKTA FİLİSTİN DİYENLER, SALONLARDA İSRAİL DİYOR” BAŞKAN HORZUM: “SOKAKTA FİLİSTİN DİYENLER, SALONLARDA İSRAİL DİYOR”

Çameli İlçemiz, mahallelerimiz ve Çamlıbel Mahallemiz hakkında istişarede bulundu. Vatandaşların  sorularını yanıtladı. Önümüzdeki dönemde ilçemiz ve mahallelerimiz hakkındaki projelerini anlattı.

Picsart 24 03 05 10 55 16 938 

Başkan Arslan ” Çameli ilçesinin Mahallelerin de  üst yapı ve alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini, ayırmadan ayrışmadan birlik ve beraberliği koruyarak yapacak çok projelerimizin olduğunu Çameli ilçesinin mahallerinin daha nezih, daha refah bir hale getireceğini  söyledi. “ Başkan Arslan “Çamlıbel Mahallesi'nde bulunan vatandaşlarımıza misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ederiz “ dedi

Picsart 24 03 05 10 54 41 231