Çameli Belediye Başkanı  ve Cumhur İttifakı  Çameli Belediye Başkanı Adayı Cengiz Arslan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin her yıl Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programları kapsamında Fatih Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katıldı.

CHP Genel Başkanı Özel, Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’u tebrik etti CHP Genel Başkanı Özel, Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur’u tebrik etti

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çamelili hemşehrilerinin  yoğun olarak yaşadığı Fatih Mahallesi'nde düzenlemiş olduğu İftar Yemeği programında Çamelili Hemşehrilerimizle bir araya gelen Çameli Belediye Başkanı Sn.  Cengiz ARSLAN hemşehrilerimizin yoğun ilgisi, sevgi ve muhabbetiyle karşılandı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, Pamukkale Belediyesi Başkanı Adayı Sn. Halil PEKDEMİR ile birlikte vatandaşlarımızla tek tek selamlaşarak hasbihalde bulundu.
 

Hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayan Başkan Arslan, “Fatih Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine bizleri davet Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Osman Zolan’a, misafirperverliği için Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’e ve bizleri sevgi seliyle kucaklayan, muhabbetleri ile içimizi ısıtan bu güzel Ramazan gününde bizleri güler yüzleriyle karşılayan Çamelili hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.