Denizli’nin Babadağ İlçesinde uluslar arası film festivallerine gönderilecek, Babadağ’ın tanıtımına
katkı koyacak “Can Suyu” adında kısa film çekildi. Ünlü oyuncuların rol aldığı filmin
yönetmenliğini Babadağlı Sündüs Gören yaptı.

YÖNETMEN:SÜNDÜS GÖREN

Babadağlı, Denizli’nin duayen tekstilcilerinden Arif Gören’in kızı olan Sündüs Gören, Babadağ’ın heyelandan sonra geldiği duruma çok üzüldüğünü belirterek bu filmi çekmeyi çok istediğini ve sonunda hayalini gerçekleştirerek Can Suyu Filmini çektiklerini söyledi. Can Suyu Babadağ'ı terketmek istemeyen güçlü bir kadını anlatıyor. Bu rolü de Sema adında, ünlü oyuncu Güliz Gençoğlu oynadı..

Babadağ’da meydana gelen heyelandan sonra, Babadağ halkının bir kısmının Denizli’ye taşındığını, bir kısmının ise Babadağ’da kaldığını belirten Sündüs Gören, “Babadağ deyince insanların aklına Fethiye Babadağ geliyor ve bu beni çok üzüyor. Oysa Babadağ tekstilin başkenti bir ilçemizdir.

OYUCU: GÜLİZ GENÇOĞLU

Tektstil Babadağ'da doğmuş ve dünyaya yayılmıştır. Türkiye'nin teksticilerini, sanayici ve iş insanlarını yetiştiren bir ilçemizin tanınmaması, bilinmemesi beni çok üzüyordu. Babadağ’lı biri olarak, Babadağ’a bir can suyu olmak istedik ve Can Suyu Filmini çektik. Bu filmi uluslar arası film festivallerine göndermek istiyoruz. Babadağ’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

OYUNCU: UMUT KARADAĞ

Ünlü oyuncuların rol aldığı Can Suyu Filminin Yönetmenliğini Sündüs Gören, Yönetmen Yardımcısı Muzaffer Cansevdi Kayabaşı yaptı. Güliz Gençoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Zeynep Kaçar, Umut Karadağ rol aldı.

OYUNCU: DENİZ HAMZAOĞLU

Babadağlılar’ın sponsor olduğu Can Suyu Filmi için 14 gün Babadağ’da kalan oyuncular Babadağ’a hayran kadılar. Babadağ’a Can Suyu olacak bu kısa film uluslarası film festivallerine gönderilecek.

ARİF GÖREN

MUSTAFA ATLI (Babadağlı filme sponsor)