Ekibi ile katılım sağlayan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, ailenin yakınları ve dostlarının yalnız bırakmadığı organizasyonda katılım oldukça yoğundu. Genç çiftinin yanında bulunan arkadaşları ve yakınları müzik eşliğinde dans ederek coşkuyla eğlendiler

Yılmaz  ile Dağ ailesi davetlileri karşılayarak yakından ilgilendi. Gelin ve damat misafirleri selamladıktan sonra alkışlar ve müzik eşliğinde dans ederek başladılar. Yılmaz ile Dağ ailesi çocuklarının mutlu günde evliliklerinde mutluluklar dileyerek sözlerine başlayan kız annesi Ayfer Yılmaz “Mutlulukla hüzünü bir arda yaşıyorum Adana’dan Denizli’ye kızımı verdim tek temennim mutlu olmaları. Gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Damadın annesi Huriye Dağ “Birlikte başka bir aile ile büyümek çok güzel çocuklarımıza mutluluklar diliyorum, tüm güzel dileklerimiz onlarla birlikte. Ayrıca bu mutlu günümüzde yanımızda bulunan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’a, ekibine ve gelen tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye ifade etti. 

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan; “Düğünde bulunmaktan memnuiyet içerisindeyim Denizli Ticaret Odası olarak her hafta düğünler açılışlar yoğun bir şekilde devam ediyor.  Dostlarımızın yanında olmayı çalışıyoruz ve  yetişemeye çalışıyoruz. Biz birlik ve beraberlik içinde düğünlere, cenazelere açılışlar olsun tüm ekibimizle birlikte dostlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Genç çiftlere tavsiyede bulunan Başkan Erdoğan “Evlilikler sabır ister birbirine hoşgörü gerektirir, birbirine nezaket ve zarafet içinde olması sabırlı olunması gerekiyor, onlara dikkat edince evlilikler bir ömür boyu devam eder. Buradan her aileye ayrı ayrı tebrik ediyorum ve hayırlı olasını diliyorum” dedi.

GAZETECİ MUHABİR OSMAN BERKİN YARDIM