Fanatic Tour ve Antalya Masterler'in ortak organizasyonu ile temsilcimiz Denizli Masterler'in de olduğu 34 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu Denizli Masterler oldu. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen uluslararası Türkiye Masterler Futbol Turnuvasını gerçekleştiren tertip komitesi ise şu isimlerden oluşuyor. M.Hakan Onkur, ANTALYA Zeki Yılmaz, VAN Bülent Seyhan, DENİZLİ Bahri Karapınar, KONYA Ufuk Bek SİLİVRİ

Fanatic Tour ve Antalya Masterler birlikteliği ile geleneksel hale getirilen ve bu yıl Yurt İçi ve Yurt Dışı’ndan 34 takımla 14’üncüsü 8-12 Mayıs tarihlerinde Swandor Hotels&Resorts Topkapı Palace’da gerçekleştirilen ve bugün sona eren İNTERNATİONAL MASTERS CUP’ta Şampiyon Denizli Masterler oldu.

12 Mayıs’ta Fanatıc Tour 1 nolu sahada oynanan final maçında

Final’e yükselen iki takım Denizli ve Darıca Masterler Şampiyonluğa ulaşmak için karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadar her iki takımında büyük efor gösterdiği çekişmeli geçen ve 0-0’lık beraberlikle sona eren maçı penaltı atışları sonucu 4-2 kazanan Denizli Masterler Turnuvanın Şampiyonu oldu.

Maçın ardından düzenlenen Kupa Töreninde Şampiyon Denizli Masterler Takımına Şampiyonluk,Darıca Masterler’e İkincilik, Mustafa Kemal Paşa ve Konya Masterler’e Üçüncülük Kupalarını turnuvayı düzenleyen organizasyon komitesi adına Fanatıc Tour Y.K. Başkanı M. Hakan Onkur ve Turnuva Komite üyeleri birlikte takdim ettiler.

MAÇ SONU ŞAMPİYONLUK KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvanın şampiyonu Denizli Masterler olurken,2’nci Darıca Masterler 3’üncü Konya ve Mustafa Kemal Paşa Masterler oldu.

Turnuvada En İyi kategorilere giren Sporcular, Takımlar, Sağlık Ekibi , Basın ve Medya ekibi ile turnuvaya katkıda emeği geçenlerede kupa ve plaketleri de takdim edildi.

O isimler ve takımlar ise;

Final Maçının Hakemleri:Bülent Demir , Yusuf Bozgeçe , Erdal Çetin organizasyona katılan tüm hakemlerimiz adına plaketlerini aldılar.

Turnuva ev sahibi Swandor Topkapı Otel Ailesi adına: Yiğit Akovalı

Turnuvanın;

En İyi Kalecisi Ödülü: Yaşar Arslan (Darıca Masterler)

Gol Kralı Ödülü : Engin Öztonga (Darıca Masterler)

En Centilmen Oyuncu: Ertuğrul Arslan ( Denizli Masterler )

En İyi Oyuncu:

Kemal Özyurt (Mustafa Kemal Paşa Masterler )

En Centilmen Takım Ödülü: Burdur Masterler

Sağlık ekibi ödülü: Maçlarda görev yapan OFM Hastanesi Sağlık ekibi adına: Mustafa Bolat ve Muhsin Kaplan

Basın ve Medya ödülü:

Süper Lig'de yabancı kuralı değişti Süper Lig'de yabancı kuralı değişti

Fotoğraf , kamera ve Canlı yayın ekibi adına

Kadir Küçükay,

Yılmaz Börükoçin,

Onur Özsoy

Abdullah Ekin ve Osman Arslan

Fanatic Tour yönetim kurulu başkanı aynı zamanda Antalya Masterler derneği başkanı Mehmet Hakan Onkur, turnuva sonunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Turnuvamıza katılım gösteren 34 takımımızı ve en iyiler arasına girip ödül alan takımları ve sporcuları da ayrıca tebrik ederiz. Organizasyonda emek veren Fanatic Tour ekibimize , hakemlerimize , OFM hastanesi sağlık ekibine , Basın ve Medya ekibine , Swandor Topkapı otel ve Kremlin Palace otel vede Antalya Masterler Ailesi ‘ ne ayrıca teşekkür ederiz, bir sonra ki turnuvamızda tüm takımlarımızı tekrardan aramızda görmek ister, bundan mutluluk duyarız” dedi.

F B I M G 1715515905047

Editör: Bülent Öztürk