Denizli’nin Kale ilçesinde sağlık yönetiminde önemli bir değişiklik yaşandı. Kısa süre önce Kale Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlayan Kerim Elçin, görevinden istifa etti.

Elçin, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli Kaleli hemşehrilerim, askerlik görevim ve TUS eğitim sürecim için başhekimlik görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederim, haklarınızı helal ediniz. Allah’a emanet olun.” ifadelerini kullandı.
Kale Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine vekaleten atanan isim ise Tavas İlçe Sağlık Müdürü Dr. Serdar Elmas oldu. Elmas, görevini geçici olarak üstlenirken, hastanenin yönetimi ve sağlık hizmetlerinin kesintisiz devamı için çalışmalarına başladı.
Yetkililer, ilerleyen dönemde başhekimlik için kalıcı atamanın yapılacağını belirtti. Bu süreçte, hastane personeli ve vatandaşların sağlık hizmetlerinden etkilenmeden faydalanması için gerekli önlemlerin alındığı vurgulandı.






