Tarihimizin altın sayfalarına yer alan en büyük zaferlerden biri olan Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü dolayısıyla 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı'na; İlçe Kaymakamı Sn. Hüseyin Şamil SÖZEN, Çameli Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN, Cumhuriyet Başsavcısi Sn. Fatih ÖZBEK, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Atilla ACARER, İlçe Emniyet Amir V. Sn. Volkan MIDIK, PAÜ Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Sn. Recep ÇAKIR, Saygıdeğer Protokol üyeleri, kıymetli öğrenciler, değerli öğretmenler ve misafirler katıldı. 

I M G 20240319 W A0014

Çameli Cumhuriyet Meydanı'nda Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi. Çameli Kaymakamı Sn. Hüseyin Şamil SÖZEN ve Çameli Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve ardından Saygı Duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı'mız coşkuyla okundu.

I M G 20240319 W A0017

Çameli Belediyesi Konferans Salonu'nda devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Çameli Halkı'na yapay zeka teknolojisi ile seslenişi ilgiyle izlendi. Azerbaycan Mübariz İbrahimov Eğitim Kompleksi ve Azerbaycan Kardeş Okulu Aliabad Köyü Mektebi'nin "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajları" videosu izlendi. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler izlendi ve şiirler dinlendi. Program sonunda resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri İlçe Kaymakamı Sn. Hüseyin Şamil SÖZEN, Çameli Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN ve Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Fatih ÖZBEK tarafından verildi.

MARIM AİLESİNİN ACI GÜNÜ MARIM AİLESİNİN ACI GÜNÜ

I M G 20240319 W A0005

Başkan ARSLAN: "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 109. Yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta Olmak Üzere Çanakkale’yi Geçilmez Kılan Şanlı Ecdadımıza, tüm Şehitlerimize ve ahirete irtihal eden Gazilerimize Allah’tan Rahmet Diliyor, Saygı ve Şükranla Anıyoruz." dedi ve

Programı düzenleyen Atatürk Ortaokulu'muzdaki müdür, öğretmen ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür etti.