Türkiye’nin en iyi 4 takımı arasına ismini yazdıran Denizli temsilcisinin sıradaki hedefi Türkiye Şampiyonluğu. 3-4 Nisan tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları için tüm hazırlıklarını sürdüren kırmızı-mavililer İstanbul, Samsun ve Kayseri temsilcileri ile mücadele edecek.

 

Çalışmalarını U14 teknik sorumlusu İlyas ÖZKAN yönetiminde sürdüren Bereketli Spor U14 takımı, hedeflerinin sezon başından beri Türkiye Şampiyonası olduğunu belirtti. Sezonu ve Türkiye Şampiyonasını değerlendiren Kulüp Başkanı Ömer SARIKAYA, başarılı bir sezon geçirdiklerine dikkat çekerek U14 takımı için, “2 senedir ligde fırtınalar estiren bir takımımız var ve ligdeki başarısını Türkiye Şampiyonasında sürdürmeye devam ediyor. 2 sezondur çıktığı tüm müsabakalarda namağlup adından söz ettiren takımımız Türkiye Şampiyonası yolunda 1. ve 2. Kademe müsabakalarında tüm rakiplerini mağlup ederek adını son 4 takım arasına yazdırmayı başardı. Bu sadece Bereketli Spor için değil Denizlimiz için de büyük bir başarı. Şehrimize bu önemli başarıyı yaşatmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Tüm oyuncularımızı tebrik ederim. Ancak ne onlar için ne de kulübümüz için bu başarı yetmez. Ben inanıyorum ki oyuncularımız Türkiye Şampiyonası finallerinde de ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır. Geriye kalan tüm rakipler zorlu, finallerde çetin bir mücadele bizi bekliyor. Takımımıza güveniyorum. Kulübümüzü ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerinde şüphem yok.” dedi.

Takım kaptanı Durmuş Efe EROĞLU ise takım olarak Bereketli Spor Kulübü’nde olmaktan mutluluk duyduklarını, Bereketli Spor Kulübü gibi imkanları iyi olan bir spor kulübünde spor yaptığı için şanslı olduğunu, söyledi. Takım olarak Türkiye Şampiyonluğuna konsantre olduklarını belirterek “Hedefimiz Türkiye Şampiyonu olarak Denizlimize ve kulübümüze şampiyonluk kupasını getirmektir” dedi.

Akkonak Spor doludizgin başladı Akkonak Spor doludizgin başladı

Türkiye Şampiyonası Finalleri Denizli Bereketli Spor, Samsun  Kadıköyspor, İstanbul Kartalspor ve Kayseri Talasgücü Spor kulüplerinin katılımıyla 3-4 Nisan tarihlerinde Bolu ilinde düzenlenecektir.