Antalya’da teleferik kabini düştü, seferlere ara verildi Antalya’da teleferik kabini düştü, seferlere ara verildi

T.C. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik Kent 20 TV ekranlarında Genel Yayın Yönetmenimiz Bülent Öztürk'ün konuğu oldu. Bozkurt'ta gelmiş geçmiş yapılan projelerden ve yeni hedeflerinden bahseden Çelik " Mimar Sinanın çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemi vardı Birsen Çeliğinde bu dönem ustalık dönemi olacak"dedi.

EBYS'ye geçen ilk belediye Bozkurt 

EBYS (Elektronik Bilgi Yönetim Sistemi), kurumların ve organizasyonların bilgi ve belge yönetimini dijital platformlar aracılığıyla gerçekleştiren bir sistemdir. Bu sistem, belge akışını elektronik ortama taşıyarak belge oluşturma, paylaşma, düzenleme, depolama, arama gibi süreçleri kolaylaştırır. Birsen Çelik "Bizim gibi küçük bir belediyenin ilk EBYS'ye geçmeside gerçekten çok önemlidir diye düşünüyorum" dedi.  

Bizim için en önemli şey üretmek diyen Başkan Çelik üreten belediyecilik anlayışımızla tüm hizmetlerimizi halkımız ve Bozkurtumuz için gerçekleştirdik dedi. 

"Türkiye'de Enerji Denince İlk Akla Gelen Belediye Biziz"

T.C. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik "Türkiye'de enerji denince ilk akla gelen belediye biziz"  2014 yılında enerji ile ilgili çalışmaları masaya yatırdıklarını ifade eden Başkan Çelik "2015 yılında yenilenebilir enerji telaffuzu bile zorken biz güneş enerjisi santralimizi kurduk" dedi. 

" 1 Mart'da Projelerimizin Lansmanını Yapacağız" 

Genel Yayın Yönetmenimiz Bülent Öztürk'ün "Yeni dönemde ne vaadleriniz var?" sorusuna cevap veren T.C. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik bir mart tarihinde tüm projelerinin lansmanını gerçekleştireceklerini Kent 20 TV ekranlarına özel duyurdu. Başkan Çelik " 1 Mart'da Projelerimizin lansmanını yapacağız. Sokak hayvanları ile ilgili bir sıkıntımız var onunla ilgili çözümlerimizi hemen bu hafta başlatıyoruz. Çok yaşlı vatandaşlarımız var eşi vefat etmiş evini temizleyip yemeğini yapamayan;evde bakım hizmetlerimizle onların yanında olduğumuzu hissettiriyoruz. Bozkurtumuz yeni bir nefes alsın diye beş yıldızlı bir restorant inşa ettik sekiz martta bunun açılışını gerçekleştireceğiz."dedi

Halil Berk Uyaroğlu 

Gazeteci/Muhabir