Çameli Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN ve Eşi Sn. İlkin ARSLAN, AK Parti İlçe Başkanı Sn. Cengiz YILMAZ, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sn. Murat GENÇ, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte; Çameli Kapalı Pazaryeri'ndeki esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarımızla bir araya geldi. Esnafların, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip, hasbihal etti.

Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN: "Esnafla, halkla bütünleşerek yapılacak olan hizmetlerin daha verimli ve isabetli olacaktır. Vatandaşlarımızın görüşleri bizim için her zaman değerlidir." dedi. Esnafların ve halkın daima yanında olduğunu; ilçemizi geleceğe hazırlayacak, yararına olacak fikirlere kapısının hep açık olduğunu ve güçlü bir Çameli için durmadan, yorulmadan çalışacağını söyledi.

Belediye Başkanı Sn. Cengiz ARSLAN ; tüm ilçe esnaflarımıza ve halkımıza hayırlı bereketli alışverişler diler; güleryüzleri, hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Whatsapp Görsel 2024 03 30 Saat 16.33.41 53200883Whatsapp Görsel 2024 03 30 Saat 16.33.40 Ef8Fb8B4