Denizli-Muğla yolunda sağanak yağış kazaya yol açtı
Denizli’nin Kale ilçesinde etkisini gösteren yoğun sağanak yağış, ulaşımda kazalara davetiye çıkardı. Muğla’dan Denizli yönüne seyir halinde olan meyve yüklü bir tır, yağış nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi.

Güney’de can pazarı
Güney’de can pazarı
İçeriği Görüntüle

Meyve yüklü tır devrildi

Tır kullanılmaz hale geldi
Edinilen bilgiye göre, Muğla istikametinden Denizli’ye giden tır, yoğun yağmur ve kaygan yol koşulları nedeniyle savruldu. Kontrolden çıkan tır yoldan çıkarak devrilirken, araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, güvenlik önlemlerini alarak tır sürücüsüne ilk müdahaleyi yaptı. Ağır yaralanan tır sürücüsü önce Kale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından Denizli’deki ileri tetkik ve tedavi için sevk edildi.

Soruşturma başlatıldı
Kazayla ilgili olarak Kale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Yetkililer, özellikle yağışlı havalarda sürücülerin hız limitlerine uyması ve dikkatli seyretmesi gerektiğini vurguladı.

Muhabir: Osman Berkin Yardım