Terazi Burcu Erkeği Özellikleri:
A’dan Z’ye Terazi Burcu Erkeği


Zarif, çekici, sakin… Astrolog Pınar Atmaca, Terazi burcu erkeğiyle ilgili tüm merak edilenleri kaleme aldı. Terazi erkeği nasıldır, olumlu olumsuz yönleri, kariyeri, aşk hayatı… Karşınızda A’dan Z’ye Terazi burcu erkeği özellikleri

Terazi burcu erkeği ilişkiler konusunda adeta bir uzman gibidir. Dengeyi, eşitliği gözetir, kendisi kadar karşısındakini de düşünür. Kibardır, naziktir, zariftir. Eşinde, birlikteliğinde en doğru ve en uygun kişinin arayışındadır ve o kişinin de kendinden emin bir lider olmasını bekler. Terazi erkeğini maddi konularda paylaşım bekler. Hesabı karşı tarafın ödemesini beklediğinde bunu eşitlik kaygısından yapar. Terazi erkeği için yakın çevresiyle eğlenmek, gezmek önemlidir. Terazi erkeği sosyaldir, masum flörtleşmeleri sever ancak eşine son derece sadıktır. Sosyal yaşamına eşini dahil etmekten kaçınmaz. Terazi erkeği için ailesi kalesi gibidir, aile birliğinin korunmasına önem verir ve aile içinde göründüğünden çok daha ciddi olabilir. Terazi erkeği sıra dışı aşkların insanıdır, onunla akılları uçuran bir aşk yaşayabilirsiniz. Terazi erkeği gündelik yaşamında çevresindekilere, ona destek ve yardımcı olan kişilere karşı oldukça vericidir. Terazi erkeği ortak maddi işlerde, girişimlerde şanslı olabilir çünkü karşı tarafı idare etmek onun uzmanlık alanıdır. Terazi erkeği gezerek öğrenmeye bayılır, gezilerinde yanında hoş sohbet insanlar arar. Terazi erkeğinin görünürde çok sakin ve rahat olmasına rağmen hiçbir detayı kaçırmadığını aklınızda bulundurun.

Fiziksel özellikler

Terazi erkeği yönetici gezegeni Venüs’ün uyum ve ahengini fiziğine yansıtır. Erkeksi bir güzelliğe sahip olabilir ve duruşuyla çekici, alımlı, kibar ve nazik bir salon beyefendisidir.

Duygusal özellikler

Terazi erkeği için duygusal demek zordur zira duygularında bile bir mantığın peşindedir. Aşırı duygusallıktan hazzetmez ancak buna saygı gösterir.

Olumlu yönleri

Terazi burcu için ailesi önemlidir ve aile ritüellerine önem verir. Geleneksel disiplin ve kurallara inanır ve aile konusunu bir proje gibi ele alabilir.

Olumsuz yönleri

Karşısındakini sürekli memnun etme arzusu kendi isteklerinin önüne geçtiğinde tam olarak ne istediğini bilemeyebilir ve bu da bazı dengesiz durumlara yol açabilir.

Aşk ve ilişkileri

Aşka yaklaşımı sıra dışı olabilir, zaman içinde yenilikçi yaklaşımlar geliştirebilir. İlişkisinde yönetici ve lider konumda ister.

Kariyeri

Aile şirketleri Terazi erkeği için uygun olabilir. Gelenekçi tarafını kariyerinde gösterebilir. İş, görev ve sorumluluklarını paylaştığı kişilere karşı sevecen, anlayışlı ve koruyucudur.

Cinsel yaşamı

Cinsel yaşamında sıra dışı bir tutum ve davranış içinde olabilir, zaman zaman soğuk ve mesafeli davransa da genel olarak partnerinin tutumu ve yaklaşımına uyum sağlar.

Aile yaşamı

Aile yaşamında fazlasıyla ciddi ve kuralcı bir tutum izleyebilir. Ancak ailesine oldukça düşkündür. Öyle ki işini evinden yürütmek isteyebilir.

Neleri sever?

Neleri sevdiği çok fazla anlaşılmayabilir. Hatta kendisi de çok fazla bilmeyebilir. Çağının ötesinde sıra dışı olabilir. Teknolojiyi ve yenilikleri sever.

Neden nefret eder?

Barışçıl, sakin ve huzurludur ve gürültüden, kavgadan asla hoşlanmaz. Kavgacı kişilerden uzak durur.

Hangi kadınlardan hoşlanır?

Farklı kadınlardan hoşlanır. Yardım ve iyiliksever bir yanı vardır ve ilişkisinde kurtarıcı rolü üstlenip seçtiği kişinin tüm istek ve ihtiyaçlarını gidermeye odaklanır.

Hangi kadınlardan hoşlanmaz?

Ne istediğini bilen, mücadeleci, rekabetçi ve iddialı kadınları sever ancak baskın ve otoriter kadınlar hoşlanmaz.  

Nasıl barışır?

Terazi erkeğinin gönlünü almak çok da zor değildir. Tatlı, sempatik, uyumlu davranış ve tutumları sever.

Terazi erkeği nasıl bir sevgili olur?

Sadık, müşfik ve anlayışlı bir sevgilidir. Ancak flörtöz yapısı ve herkese mavi boncuk dağıtan duruşu sevgilisi tarafından pek hoş karşılanmayabilir.

Terazi erkeği nasıl bir baba olur?

Çocuklarının gelişimini, eğitimini, öğretimini destekleyen ve onlara vizyon açan bir baba olur.

Terazi erkeği nasıl mutlu olur?

Terazi erkeği iç huzuru yerinde olduğunda mutlu olur. Kavgalı, tartışmalı durumlardan uzak kalmak onu mutlu eder. Kendi mutluluğunu kendi yaratabilen kişilerdir.

Yengeç erkeği hangi hediyeleri sever?

Terazi Erkeği için uygun hediyeler eksantrik, farklı, değişik, sıra dışı hatta marjinal hediyeler, elektronik ürünler, teknoloji ürünleri olabilir.

Terazi erkeği nasıl ikna edilir?

Adil ve eşitlikçi yaklaşımlarla Terazi erkeğini ikna edebilirsiniz. Sebebi ne olursa olsun hiçbir haksızlığa tahammülü olmadığını unutmayın.

Terazi erkeği nasıl cezbedilir?

Lider, cesur, iddialı ve rekabetçi tutum ve davranışlar Terazi erkeğini cezbeder. Venüsyen burç olmasından dolayı her türlü güzelliğe ve zarafete doğuştan hayrandır.

Terazi erkeği nasıl giyinir?

Terazi erkeği burçlar kuşağının en şık erkeğidir. Modayı yakından takip eder. Ancak marka takıntısı yoktur. Kendine yakışan stilleri bulmayı ve denemeyi bilir.

Terazi erkeği hangi renkleri sever?

Pastel tonlar, mavinin her türlü tonu ve beyazlar Terazi erkeğinin sevdiği renklerdir.

Terazi Burcu Kadını Özellikleri:


Alımlı, zarif, romantik… Astrolog Pınar Atmaca, Terazi burcu kadınıyla ilgili tüm merak edilenleri kaleme aldı. Terazi kadını nasıldır, olumlu olumsuz yönleri, kariyeri, aşk ve aile hayatı… Karşınızda A’dan Z’ye Terazi burcu kadını özellikleri

Venüs’ün güzel ve alımlı burcu Terazi için ilişkiler, denge, eşitlik, adalet son derece önemlidir. İlişkilerde mükemmel bir uyum arar ve beklerler ve bu uyumu yakalayamadıkları takdirde oldukça mutsuz olabilirler. Bu durum özellikle Terazi kadınları için daha da geçerlidir zira terazi kadınları aslında gerçek olamayacak bir mutluluğun peşinde ve bunun da farkında oldukları için oldukça hüzünlü olabilirler. Terazi kadını için kibarlık ve nezaket önemlidir. Kendileri nazik ve kibardır ve karşılığında aynısını beklerler. Giyimden, modadan, makyaj ve takılardan hoşlanırlar. Bu yönleriyle onları takdir etmeniz etkileyici olacaktır. İlişkileri çok önemlidir ve mutlak ve kusursuz bir uyum, adalet ve denge peşindedirler. Sıradanlıktan hiç hoşlanmazlar, farklı olanı denemeyi, göstermeyi, genel geçer normlar dışında hareket etmeyi önemserler. Her ne kadar hiç göstermese de detaylara çok dikkat eder, hatta zaman zaman takıntılı olabilirler. Bu detaylarda kaybolmaması için elinden tutmak, dengede kalmasını sağlamak önemlidir. Terazi bir hava burcudur ve zaman zaman ayaklarının yere bastırılmasına ihtiyaç duyar. İlişkiler konusunda uzman olduğuna inanır, dolayısıyla ilişkide komutayı ona bırakmak gerekebilir. Bunların dışında yardımseverdir, hayırseverdir, bu yolda destek bekler. Sosyal çevresinin kraliçesi olabilir, arkadaşlıklarına, dostluklarına saygı duyulmasını bekler. Aşkta ve ilişkilerinde egosunu sıfıra indirgeyebilir ve karşısındaki kişiyi kral ve kraliçe gibi hissettirebilir.

Fiziksel özellikler

Zarif, kibar ve biraz da soğuk, mesafeli bir görünümü vardır. Hava burcu olması onun gerçekten her havaya ve ortama bürünmesini kolaylaştırır.

Duygusal özellikler

Terazi kadını duygusal olmayabilir ancak oldukça romantiktir. Ona göre akıl ve mantık duyguların üstünde gelebilir. Duygularını yönetmesini ve kontrol etmesini bilen belki de tek burçtur.

Olumlu yönleri

Terazi kadını yaşamınıza güzellikler, uyum ve mutluluk katar. Sizi farkında olmadan yüceltir ve yaşamınızı olabilecek en kolay düzeye çıkarır. Ayaklarınızı yerden kesebilir.

Olumsuz yönleri

İlişkisinde karşısındaki kişiye aşırı düşkün olabilir. Her hareketini ona göre ayarlamayı, düzenlemeyi adeta doğal bir görev bilir. Ancak size fark ettirmeden doğal bir lider ve yönetici olabilir. Farkına vardığınızda ve yönetimi ele almak istediğinizde iş işten çoktan geçmiştir.

Aşk ve ilişkileri

Başak Burcu ( 24 Ağustos - 22 Eylül ) Başak Burcu ( 24 Ağustos - 22 Eylül )

Terazi kadını aşkta ve ilişkilerinde oldukça sıra dışıdır. Sıradanlık onu yavaş yavaş tüketebilir. Farklı olan her şeyi denemeyi sever.

Kariyeri

İçindeki dişil enerjiyi ve gücü kariyerinde ortaya koyar. Kadınları ilgilendiren iş ve meslekler ona göredir. Dekorasyon, moda konularına ilgi duyar.

Cinsel yaşamı

Cinsel yaşamında da beklentileri normalin çok dışında ve farklı olabilir. Karşısındakine uyum sağlamak adına farklı kimliklere bürünebilir.

Aile yaşamı

Terazi kadını aile yaşamında kuralcı, organize ve disiplinli olabilir. Bu başkalarına fazla ciddi hatta sıkıcı gelebilir. Aile içinde düzenden, organize olmaktan hoşlanır. Aile kurmak ve aile yaşamını yönetmek onun için uzun vadeli stratejik bir plan olabilir.

Neleri sever?

Tüm güzelliklere adeta aşıktır. Zarafet ve nezaket yaşamının olmazsa olmazıdır. Akıl ve mantığa değer verir, kendisine yaklaşımlarınızda düşünceli olmalısınız.

Neden nefret eder?

Kabalıktan nefret eder. Kaba dil ve tutumlardan mümkün mertebe uzak durmak ister ve adeta kaçar. Aklın ve mantığın kullanılmaması, cahilce hareketler, aşırı duygusal en nefret ettiklerindendir.

Hangi erkeklerden hoşlanır?

Kendisi sürekli ahenk, denge ve uyumu savunduğundan bu özellikleri sahip olmayan erkekler yani aşırı rekabetçi ve iddialı olanlardan ve uçarı erkeklerden hoşlanır. Zeki, bilgili ve entelektüel erkekleri sever.

Hangi erkeklerden hoşlanmaz?

Belli bir fikri ve düşüncesi olmayan, kendini ifade etmeyen, konuşmayan erkekler ona göre değildir.

Nasıl barışır?

Onu küstürmek kolay değildir. Ama bir şekilde küstürdüyseniz sıra dışı yollar bulmanız gerekir. Bir şekilde geçici olarak gönlünü alabilirsiniz ama ruhunu barıştırmak çok zor olabilir.

Terazi kadını nasıl bir sevgili olur?

Akıllı, mantıklı ve düşünceli bir sevgilidir. Sizi ve ihtiyaçlarınızı sizden önce düşünür ve onlara göre hareket eder. Hayatınızı farkında olmadan o kadar kolaylaştırır ve güzelleştirir ki o istemeden onu bırakmanız veya ondan vazgeçmeniz çok zor olabilir.

Terazi kadını nasıl bir anne olur?

Adalet timsali Terazi kadını çocuklarına da son derece adildir. Onları yetiştirirken normalin dışında sıra dışı bir özgürlük tanır. Çocukları sıra dışı liderler olabilir ve akıl mantık durduran başarılara imza atabilir.

Terazi kadını nasıl mutlu olur?

Venüs burcu Terazi kadını kendiliğinden mutludur zira barışı gözeten ruhu daha doğmadan bu özlem içindedir ve mutluluğu yaratmasını bilir. Onu kendi haline bırakmak yeterli olabilir.

Terazi kadını hangi hediyeleri sever?

Terazi burcu sevdiğinizi mutlu etmek için hem kalbine hem de zekasına ve aklına hitap etmelisiniz. Düşünceli ve anlamlı hediyelerden çok hoşlanır. Şık ve kibar giysiler, takılar, aksesuarlar, ev ve dekorasyon ürünleri, hayatı kolaylaştıran teknolojik ürünler olabilir.

Terazi kadını nasıl ikna edilir?

Aklınızı, mantığınızı kullanmalı ve sıra dışı yöntemlerden korkmamalısınız. Terazi kadını iddiayı ve cesareti sever. Karşısındaki kişinin rekabetçi ve güçlü olmasını bekler.

Terazi kadını nasıl cezbedilir?

Terazi kadını ilişkilerinde her ne kadar karşı tarafa bağımlı olsa da ilişki kararlarında oldukça bencil olabilir. Sevmediği, gönlünün yakın hissetmediği kişiye yanaşmaz ve hatta görmez bile. Dolayısıyla eğer potasında değilseniz dikkatini çekmek için oldukça sıra dışı olmalısınız.

Terazi kadını nasıl giyinir?

Terazi kadını burçlar kuşağının giyinmeyi en çok seven kadınıdır. Uyum ve denge giysilerinde de kendini gösterir. Renkleri, modelleri birbirleriyle uyumlamayı ve adeta ahenkle dans ettirmeyi sever.

Terazi kadını hangi renkleri sever?

Açık mavi tonları ve pastel renkler Terazi kadınına göredir. Ancak tüm diğer renkleri irili ve ufaklı şekilde tarzına uygun şekilde deneyecektir.