Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ramazan ayının manevi atmosferinde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan’ın başlangıcından bu yana Denizli’nin farklı mahalle ve ilçelerini ziyaret eden Subaşıoğlu, her gün farklı bir hanede iftar yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.
Ramazan boyunca kurulan gönül sofralarında vatandaşlarla buluşan Subaşıoğlu, hemşehrileriyle yakından ilgilenerek talep ve önerileri dinliyor. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği iftar programlarında Ramazan ayının bereketi ve huzuru da birlikte paylaşılıyor.

“En Büyük Zenginliğimiz Birliğimiz”
Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel bir zaman olduğuna dikkat çekti.
Subaşıoğlu, “Ramazan ayı sadece bir ibadet ayı değil, aynı zamanda dayanışmanın ve kardeşliğin zirveye ulaştığı müstesna bir zaman dilimidir. Bizim için en büyük mutluluk, hemşehrilerimizin sofrasındaki bir sıcak çorbaya, içten bir gülümsemeye ortak olmaktır. Gönül sofralarımızda bir araya gelerek birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Denizli’nin her sokağında, her hanesinde bu kardeşlik bağını güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

Mahalle Ziyaretleri Bayram Sonuna Kadar Devam Edecek
AK Parti Denizli İl Teşkilatı, Subaşıoğlu’nun öncülüğünde Ramazan ayı boyunca vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Sadece merkez ilçelerde değil, Denizli’nin uzak mahallelerinde de gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlarla birebir temas kuruluyor.
İftar programlarının ardından kahvehane ve esnaf ziyaretleriyle devam eden buluşmalar, sahur vaktine kadar süren samimi sohbetlerle tamamlanıyor. AK Parti teşkilatının Ramazan ayı boyunca Denizli genelinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin bayram sonuna kadar devam edeceği belirtildi.





