DENİZLİ, FAYDALI LÖSEV GÖNÜLLÜLERİYLE BİLİNÇLENİYOR

 

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak Türkiye’de birçok üniversitede hayata geçirdiği Fayda Projesi kapsamında Denizli’de üniversite öğrencileri LÖSEV için bir araya geldi.

Şehirde gerçekleştirdikleri kamuoyu bilinçlendirme çalışmasında LÖSEV’i tanıtan üniversite öğrencileri ücretsiz afiş ve LÖSEV bültenleriyle halkı ve esnafı dolandırıcılara karşı uyardı.

 

LÖSEV DOLANDIRICILARA KARŞI HERKESİ UYARIYOR

LÖSEV elden bağış toplamadığı konusunda herkesi uyarırken bağışın doğru kanallarla gerçekleşmesi gerektiğinin altını çiziyor.

Çocuk ve yetişkin onkoloji hastaları için  losev.org.tr bağış ekranı, bankaların online bağış ekranları, halka açık yerlerde bulunan LÖSEV kumbaraları yardımların doğrudan ulaşabileceği vakfa ait kanallar.

 

BİLGİLENDİRİCİ ÜCRETSİZ DOKÜMANLAR

Yıl boyunca LÖSEV ve kanser hakkında bilgilendirici çalışmalar yürütülüyor. Bununla birlikte tamamen ücretsiz LÖSEV bültenleriyle gerçekleştirilen yardımlar ve yeni dönem çalışmaları hakkında doğru bilgilere erişmek mümkün. Son dönemde İzmir/Seferihisar’da gerçekleştirilen Satsuma Mandalina dönemi yoğun bir tempoyla başladı. Doğal, katkısız üretilen Satsuma Mandalinalar hakkında bilgi edinmek, LÖSEV gönüllüsü olmak ve destek sağlamak, aynı zamanda lezzetli Satsuma Mandalinalarımızı satın almak için bültenlerimizi inceleyebilir, losev.org.tr adresimizi ziyaret edebilirsiniz.