Denizli’nin Çardak ilçesi yakınlarında, Afyon’un Başmakçı ilçesi Akpınar bölgesinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 çocuk babası Yusuf Ertürk hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, daha önce yakınını silahla vurduğu ve çeşitli suçlardan sabıkası bulunduğu öne sürülen Recep T., akşam saatlerinde uyuşturucu ve para meselesi nedeniyle Yusuf Ertürk’le tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Recep T., yanında bulunan silahla Ertürk’e ateş açtı.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, Yusuf Ertürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ertürk’ün cenazesi, otopsi için Afyonkarahisar’a gönderildi.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Yusuf Ertürk ile katil zanlısı Recep T.’nin, ikamet ettikleri Çardak ilçesi Gemiş Mahallesi’nden olay yerine hangi amaçla gittikleri henüz bilinmiyor. Jandarma ekipleri, saldırının ardından kaçan Recep T.’nin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

Çivril’de Kenevir ve Esrar Ele Geçirildi
Çivril’de Kenevir ve Esrar Ele Geçirildi
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Osman Berkin Yardım