Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimi için oyunu eşi Şengül Horzum ve ve kızı Neslihan Horzum ile birlikte Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Çıkışta basın mensupları ile karşılaşan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, “Demokrasi için, adalet için vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Yarın ülkemize bahar gelecek” dedi.

Başkan Horzum, “Herhangi Bir Olumsuzluk İle Karşılaşmadık”

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için kampanya süreci boyunca milletvekili adayları ile sahada çalışmalara ara vermeden devam eden CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, oyunu eşi Şengül Horzum ve kızı Neslihan Horzum ile birlikte kullandı.  Oy sonrası açıklama yapan Başkan Horzum, “Bugün anneler günü. Annelerimize vereceğimiz en önemli hediye demokrasi ve adaletin hakim olduğu bir ülkedir.  Memleketimize baharın geldiğini bugün iyice hissettik. Aydınlık bir günün sabahında oyumuzu demokrasi, adalet ve eşitlik adına kullandık. Baharın gelişini akşam sonuçlar açıklanırken vatandaşlarımız ile birlikte idrak edeceğiz. Çok heyecanlıyız. Ülkemiz için bu seçimin hayırla sonuçlanmasını temenni ediyoruz. Sabahın ilk saatlerinde sandık görevlilerimiz, sandıklardaki yerini aldı. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadık. Denizli’de Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu en yüksek oy oranı ile Çankaya’ya göndereceğimize olan inancımız tam. Oy kullanan bütün vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.