TFF Kadınlar 1. Ligi’nde normal sezonun son maçında ağırladığı Sakarya Kadın Futbol Kulübü’nü farklı skorla geçen Horozkentspor, Play-Off’lara moralli gidiyor.

Denizli Sirinköy Stadında oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan Yeşil Siyahlı ekip, gol perdesini maçın 9’uncu dakikasında Ceylin ile açtı. 10’uncu dakikada Ceylin’in ikinci golü ile farkı ikiye çıkardı.

İkinci golden sonra ataklarını yoğunlaştıran Horozkentspor’da üçüncü gol Mira’dan geldi.

Ceza sahasında Sıla’ya arkadan yapılan kontrolsüz hareketi penaltı olarak değerlendiren maçın hakemi Ahmet Bayır, beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen kaptan Havane kendisinin ilk, takımının dördüncü golünü kaydetti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda baskısını sürdüren Yeşil Siyahlı ekip, Mira’nın kornerinden gelen ortayı Kaptan Havane’nin kafasından gole çevirdi. 5-0

5’inci golün hemen ardından ceza sahasında topla buluşan golcü isim Sıla 56’ıncı dakikada farkı 6’ya çıkardı.

KAPTAN HAVANE’DEN HATTRICK

65’inci dakikada duran toptan gelen ortaya vurduğu düzgün kafa ile kaleciyi mağlup eden Kaptan kendisinin üçüncü golünü atarken takımının da 7’inci golünü kaydetti.

81’inci dakikada Mira, 40 metreden kullandığı serbest vuruş ile müthiş gol ile imza atarak maçın da skorunu belirlemiş oldu.

Ligin normal sezonunu 4’üncü sırada tamamlayan Horozkentspor, Süper Lig’e çıkmak için 5 Mayıs’ta Samsun’da Play-Off oynayacak.IMG-20230430-WA0005IMG-20230430-WA0007