Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ayhan Oran, Dereçiftlik ve Kızılyer mahallelerindeki ilkokulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve sohbet eden heyet, Honaz Belediyesi tarafından yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla hazırlanan okul çantalarını çocuklara armağan etti. Minik öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu renkli görüntülere sahne oldu.

Eğitimin önemine vurgu yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

20260916Aw789453

"Yeni eğitim öğretim yılında çocuklarımızın yüzündeki tebessüme ortak olmak, onların eğitim yolculuğuna küçük de olsa bir katkı sunmak bizim için büyük mutluluk. Çocuklarımızın yanındayız. Eğitimle daha güçlü bir Honaz için çalışmaya devam ediyoruz."

Denizli’de yeni eğitim-öğretim yılı törenle başladı
Denizli’de yeni eğitim-öğretim yılı törenle başladı
İçeriği Görüntüle

20260916Aw789453 6