CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karca röportajında “Ekonomide bir güven ortamının oluştuğu ve herkesin yüzünü güleceği, herkesin nefes alacağı bir Türkiye olacak” diye İfade etti

3. Dönem Mazbatasını alan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karca Cumhuriyetin 100. Yılında mazbatayı bir  cumhuriyet  kadını olarak almak beni çok mutlu etti. Denizli'nin Ankara'da ki sesi olmaya devam edeceğim hangi partiden olursa olsun Denizli'de ki Hemşerilerimizin gür sesi olmaya devam edeceğim. 28 Mayıs 2. tur oylamasında sahada 14 günden bu yana çok yoğun bir şekilde ve özellikle sandığa gitmeyen farklı düşüncelere ve farklı cumhurbaşkanlarını oy vermiş seçmenlerle buluştuk. Vatandaşlar bizim irademiz gasp edildi, biz kandırıldık montaj videolarla iftiralarla bizim irademiz gasp ettiler.
Sandığa gitmeyen Denizli halkı ise biz hakkı olana hakkını teslim edeceğiz kazanacağını düşünmemiştik diye ifade ettiler. 28 Mayıs'ın kazananı 1 kişi olmayacak 28 Mayıs'ın kazananı 85 milyon Türkiye olacak ve ülkemizin refah bir değişim imzası atıldığı bütün yurttaşlarımızın kazandığı bir seçim olacak.

HÜDA PAR MİLLETİNİN ÖNÜNDE YEMİN ETMEK İSTEMİYOR


Aslında bütün itirazlar tamamlandı bizim bu hafta içinde yemin törenimizin gerçekleşmesi gerekiyordu. Bilerek ve isteyerek mazbataların teslimi geciktiriliyorlar, Çünkü Hüda Par milletinin önünde yemin etmek istemiyor, Türk demek istemiyor, Atatürk'ün ilkelerini ve devrimlerine bağlı kalacağım yemeğini etmek istemiyor, Çünkü Türk milletinin önünde namus ve şeref sözü veremeyecekler. O nedenle de 28 Mayıs'ta kendi koltuklarını koruyabileceklerini düşünerek Hüda paranın milletvekillerine meclise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Gazi Meclisi'ne Türk milletinin karşısına yemin etmeme açıkça beyan edenlere yemin etmeme karşısında hezimete uğrayacaklarını bilip yemin töreni geciktiriyorlar.
Biz de Hüda para o mecliste neden geldiğini açıklamaya çalışıyoruz ve açıklamaya da devam edeceğiz. Bu mecliste Türk milleti diyemeyen Atatürk ilkelerine bağlı kalacağına yemin etmeyenlerin bu mecliste asla ve asla söz sahibi olmayacaklar bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz.

HERKESİN NEFES ALACAĞI BİR TÜRKİYE OLACAK


Milletimiz iradesinin değişimden 21 yıllık iftira ve yalan kampanyasına değil de demokrasiden, özgürlüklerden, huzur ve refahtan yana kullanırsa güneşin iliklerimize kadar işlediği özellikle ekonomide bir güven ortamının oluştuğu ve herkesin yüzünü güleceği, herkesin nefes alacağı bir Türkiye olacak diye ifade etti.

IMG_7987

mazbataYSK

teşekkürlerDenizli

GAZETECİ / MUHABİR 

OSMAN BERKİN YARDIM.