Merkezefendi Kültür Merkezi gerçekleşen toplantıya CHP Parti Meclisi Üyesi  Bülent Nuri Çavuşoğlu CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsel Çelik, Merkezefendi ilçe Belediye Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Çoşkun, Kadın kolları, Gençlik kolları ve üyeler belediye meclis üyeleri partililer katıldı.

Genel Kurulda Sanal Basına açıklamalar yapan iş insanı ve siyasetçi Halis Ödel, Kurultayda 81 ilden gelen partililerle görüşmeye çalıştığını ifade ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde kilitlenmiş olan başkanlık açıldı. Keşke bu kilit Özgür Özel’le değil Muharrem İnce’nin aday olduğu dönemde açılsaydı. Muharrem İnce en fazla bir veya iki sene kalırdı fazlada kalamazdı. Genel başkanlıkta kilitlenme açılmış olurdu, bu açılma geç olsa da Özgür Özel vasıtasıyla açıldı. Özgür Özel şimdi genel başkanımız.

ÖN SEÇİM ŞART

Özgür Özel konuşmasında bazı sözler verdiğini vurgulayan Ödel; “Bu sözlerden en önemlisi ön seçimin tekrar gündeme geleceği merkez yoklamasının kaldırılacağı. Öte yandan bir kavram tartışması da var ön seçim olacak mı? Olmayacak mı? Ön seçim olmazsa Cumhuriyet Halk Partisi daha da geri ilerleyecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

Kurultayda verilen söz Özgür Özel tarafından yerine gelmelidir. Aksi takdirde Cumhuriyet Halk Partisi daralacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yüzde 25 oy potansiyeli var bu çok önemli Türkiye’de Batı emperyalizmine karşı Amerikan emperyalizmine karşı çıkabilecek en büyük kitle Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 25’le emperyalizm ülkelerini rahatsız eder. Cumhuriyet Halk Partisi üzerine bazı oyunlar var, bu sebepten dolayı dikkatli oluyoruz, özellikle ön seçim vasıtasıyla partiye dürüst, donanımlı geçmişinde başarı hikayesi olan insanların gelmesi lazım buda sadece ön seçimle olabilir. Cumhuriyet Halk Partimizin uyanık olmalarını öneriyorum yolumuz açık olsun” dedi.