Sevgili seyircilerimiz.

Yöremizin ünlü Anadolu folk rock

Sanatçısı, besteci ve yorumcusu Hurşit Türkay ve Grup S.i.S, kültür buluşmaları söyleşi ve konseri için yine eğitimin içinde yine bir okulumuzda ve öğrenciler ile birlikteydi.

Hursit Türkay ile, grup S.i S elemanları, bacvokalde Hanife Toktaş, Ritmik Perküsyonda Uğur Baran Toker, Bağlama ve udda Hikmet Yaşar harika bir atmosferde harika bir kültür etkinliğine kendi şarkılarıyla resmen damga vurdular..

Öğrencilerin, tv Programda kliplerde büyük bir beğeni ve hayranlıkla takip ettikleri Hursit Türkay ve Hanife Toktaş'i bir adım ötelerinde dinlemekte görmekte olmaları, onlarla birlikte olmalarında

hissettikleri mutlulukları belli oluyordu. Hele ki, Hursit Türkay'in Barış abi gibi " Adam olacak okullu mikrofonda" söyleşisi için sahneye ilk kez çıkan çocukların heyecanları gözle görülür kadar güzeldi. Hurşit Türkay ve Grup S.I.S, Bu Şehirde,

Eylül Gülü şarkılarının yanında, Hikmet Yaşar' in, vefat eden ablası  anısına yazdığı "Gelemem Gayri " isimli Duygu yüklü beste türküsünü ilk kez çaldılar ve büyük beğeni aldı.Ardindan ünlü klip sarkilari" GülSultan" i cura ile çalarken Hanife Toktaş' in muhtesem yorumu yaninda, klipte de oynamış olması, cok büyük ve ilgi dikkat çekti. Son olarak Grup S.i S, kendi folk rock düzenlemeleri ile "İki de Keklik " türküsünü tüm salonları söylediler coşkuyla..

Konser bitiminde " GülSultan" klipleri ile konserlerini sonlandirirken, öğrenciler sahneye fırlayıp Hursit Türkay ve Hanife Toktaş' a sarılmalar, onların bu tür etkinliklere ne kadar hasret kaldıklarını gösteriyordu..

Ve hep beraber seslendi çocuklar;

Teşekkürler Hurşit Türkay ve teşekkürler

Grup Si.S.." diyerek...