Kıl Çadırlar Denizli’de Kuruldu
Kıl Çadırlar Denizli’de Kuruldu
İçeriği Görüntüle

Denizli'nin Çameli ilçesinde bu yıl 9.’su düzenlenen Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali, dördüncü gününde gerçekleşen Nurcan Altınok konseri ile coşkulu anlara sahne oldu. Saat 21.00’de başlayan konser, festival alanını dolduran yüzlerce vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı.

Sanatçı Nurcan Altınok ve Anadolu Orkestrası, sahnede sergiledikleri enerjik performansla izleyicilere müzik dolu dakikalar yaşattı. Türk Halk Müziği'nin sevilen eserlerini seslendiren Altınok, seyircilerden büyük alkış aldı.

Konser gecesine; Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve eşi İlkin Arslan’ın yanı sıra, Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Arslan, İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç ve çok sayıda protokol üyesi ile vatandaşlar katıldı.

Konserin ardından sahneye çıkan Başkan Cengiz Arslan, sanatçı Nurcan Altınok ve Anadolu Orkestrası’na teşekkür ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Arslan, festivale gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçe halkına teşekkür etti.

Festivalin dördüncü günü, müzik ve eğlencenin ön planda olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği renkli anlarla sona erdi.