Denizli'de geçtiğimiz aylarda kalabalık bir tören ile açılışı yapılan Emekli Evim yaz sıcaklarında Denizlili emeklilerin uğrak noktası olarak hizmet vermeye devam ediyor. Denizlili emeklilerin kaliteli vakit geçirirken, sosyalleşmesi aynı zamandada ekonomik şekilde imkanlardan faydalanması için açılan tesiste, günün her saati emekliler misafir ediliyor.
Hafta içi de hafta sonu da yoğunluk olduğu söylenen Emekli Evim misafirlerinden A.H.
Emekli Evim fiyatları oldukça ekonomik!
" Hemen hemen her gün buradayız, uygun fiyattan yemek yiyor çay içiyoruz, aynı zamanda tavla satranç gibi oyunları da oynayarak keyifli vakit geçiriyoruz. Dilersek günlük gazeteleri okuyor zaman zaman da kütüphanede kitap okuyarak vaktimizi kaliteli şekilde değerlendiriyoruz.
Fiyatlar dışarıya göre oldukça ekonomik, günümüz şartlarında emekli maaşı ile sosyal hayata karışmak neredeyse imkansız oldu, bu tür güzel düşünceler bize verilen değeri hatırlatıyoru, bu nedenle bir kaz daha başkanımız Şeniz Doğan'a teşekkür ediyoruz.
Burada arakadaş kazanıyor, günün belirli kısımlarını sosyal şekilde tamamlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler." şeklinde ifadeler kullandı.
Kütüphane şeklinde tasarlanan klimalı çalışma odaları da Denizli'den tam not alıyor. Çalışma odasında gazetesini okuyan Denizlili emekli K.Z.
Denizli'de Emekli Evim şubeleri açılsın!
" Sıcak havalarda düşünülmüş klima gerçekten çok iyi bir fikir, burada günlük gazetemi okuyor, bazen evden getirdiğim kitapları bazen de buranın kütüphanesindeki kitapları okuyorum, aynı zamanda da yemeğimi buradan yiyorum. Yemekler taze ve lezzetli hem de çok ekonomik, tost sadece 80 lira , emeklileri düşünerek yapılan bu güzel kafeteryayı çok beğeniyorum. Umuyoruz ki Denizli'de bu tür yerler yaygınlaşır, buraya ulaşmakta zorlananlar içinde yeni emekli evim şubeleri açılırsa çok daha güzel olur. Bizim evlerimiz buraya yakın olduğu için çok sık gelebiliyoruz , toplu taşıma ile de gelen çok arkadaşımız var, burada kaynaşma fırsatımız da oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler." şeklinde ifadeler kullandı.
Emekli Evim Fiyat Listesi
Hafta içi ve hafta sonu her gün açık olan Emekli Evim de fiyatlar ise şu şekilde,
Kahvaltı Tabağı: 60 lira
Karışık Tost: 80 lira
Kuru Fasulye-Nohut: 30 lira
Pilav: 25 lira
Tavuklu Pilav: 55 lira
Mercimek Çorbası: 30 lira
Tabak Salata: 15 lira
Karışık Turşu: 15 lira