Denizli’de etkili olan sağanak yağış, Buldan ilçesinde trafik kazasına neden oldu. Denizli-Salihli karayolunda kontrolden çıkan TIR’ın dorsesi yola savrulurken, yol bir süre kontrollü olarak trafiğe açıldı.
Kaza, Denizli’nin Oğuzköy Mahallesi mevkiinde, Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen TIR, yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu savruldu.
Savrulan TIR’ın dorsesi yola çıkarken, karayolunda trafik bir süre aksadı. İhbar üzerine bölgeye polis ve karayolları ekipleri sevk edildi. Olay yerinde güvenlik önlemleri alınarak ulaşım kontrollü şekilde sağlandı.

Trafik Kısa Sürede Normale Döndü
Kazanın ardından dorsenin yoldan kaldırılmasıyla birlikte trafik akışı yeniden normale döndü. Meydana gelen kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Yetkililer, sürücüleri özellikle yağışlı havalarda hız ve takip mesafesi konusunda dikkatli olmaları yönünde uyardı.






