Denizli'de uzun zamandır sosyal medyada aktif şekilde faaliyetler gösteren ve her geçen gün sayıları artan Denizlili Kadınlar Duygu Göksu Karaçay facebook grubu, yıl boyunca çeşitli sosyal yardımlaşma etkinliklerini hayata geçiriyor.

İhtiyaç sahibi anneler ve çocuklara yoğunlaşan gurupta hem hayırseverler hem de ihtiyaç sahipleri buluşuyor. Öncelikle gerçek ihtiyaç sahiplerinin doğru ve tarafsız şekilde tespitinin yapılmasının ardından hayırseverlerin yardımları Denizlili Kadınlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği aracılığı ile sahiplerini buluyor.

Dernek kurucusu Duygu Göksu Karaçay,

"Birlikten kuvvet doğar ve kadın isterse yapar vizyonu ile seneler öncesi çıktığımız bu yolda daha da kalabalık bir şekilde ilerliyoruz. Sosyal medyada güçlü bir gurup olarak yıllarca yardımlaşma kampanyalarımızı gerçekleştirdik. insanların bize olan inancı ve güveni çıktığımız yoldaki en önemli gücümüzdür. İhtiyaç sahipleri taleplerini, yardımseverler de gerçek ihtiyaç sahiplerini arıyor, bizler de kalabalığın gücü ile bunu sağlıyoruz.

Önceliğimiz kadınlar ve çocuklar!

Denizli'de öncelikle çocuklarımız ve kadınlarımız mağdur olmasın istiyoruz, gücümüz yettiği kadar ulaşabildiğimiz imkanlar doğrultusunda Denizli için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Denizlili Kadınlar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak faaliyetlerimizi dernek adı altında yapma kararı aldık bu bize daha kurumsal daha istikrarlı bir duruş kazandırdı.

Gerçek ihtiyaç sahipleri, gerçek yardımseverler!

Şu an da başlattığımız öğrencilerimiz için okul çantası kampanyası oldukça ilgi gördü, bize ulaşan çok fazla ihtiyaç sahibi var, amacımız birçoğuna ve en çok ihtiyacı olana yardımlarımızı ulaştırmak, bu anlamda doğru seçimleri dernek yönetimi olarak belirliyor, hakkaniyetli tercihler yapmaya özen gösteriyoruz.

Bağış kampanyamız küçük bütçeler ile olduğu için Denizlili yardımseverler yoğun katılım sağlıyor, bizler de yardım ulaşacak kişilerin sayılarını şeffaflık esaslı paylaşıyoruz.

Tüm yardımseverlerimize teşekkür ederiz, bir çocuğun okul heyecanın en önemli figürü şüphesiz okul çantasıdır fakat malesef bugün bu imkanı olmayan çok fazla çocuğumuz var sadece 400 lira bağışta bulunarak bir çocuğun hayaline imza atıyorsunuz. Bu size manevi olarak güç kattığı gibi maddi olarak da zorlamıyor.

Bir çanta bir hayal!

Anne yoğun bakımda  oğlu cezaevinde
Anne yoğun bakımda oğlu cezaevinde
İçeriği Görüntüle

Okul çantasına kavuşturmayı hedeflediğimiz 53 çocuğumuz var , biliyoruz ki ihtiyaç sahibi çok daha fazla fakat bizler de elimizden geleni yapmaktan vazgeçmiyor iyiliğe küçük adımlarla devam ediyoruz. Buradan da tüm Denizli'ye çağrıda bulunuyoruz, bir bağış bir çocuğun hayali demek, inanıyoruz ki okullar açılmadan hedefimize ulaşacağız.

Aşağıdaki linkten derneğimize, telefon numarasından da bizzat bizlere ulaşabilirsiniz.

0 554 784 85 34

https://www.instagram.com/denkaday?igsh=dWx3aXg2ODI3N2V3