Denizli’nin Yüksek Kesimlerinde Kar Etkili Oldu: Yollar Buzlandı, Sürücülere Uyarı Yapıldı

Denizli’de gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, yüksek kesimleri beyaza bürüdü. Çameli, Tavas ve Serinhisar ilçelerinde etkisini gösteren kar nedeniyle yollarda buzlanma riski oluştu.

Sarıkavak Deresi Taştı, Köprüler Yıkıldı
Sarıkavak Deresi Taştı, Köprüler Yıkıldı
İçeriği Görüntüle

Denizli emniyeti sürücülere kar yağışı sonrası uyarıda bulundu

Denizli Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yapılan açıklamada, “Cankurtaran mevkiinden itibaren Antalya ve Muğla yollarında yağış nedeniyle sis mevcut, görüş mesafesi yaklaşık 50 metre, buzlanma riski bulunmaktadır. Sürücülerimizin hızlarını azaltmaları, takip mesafelerini korumaları ve trafik işaret ile işaretçilerine uymaları önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Yetkililer, özellikle yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışının etkili olmaya devam edebileceğini ve sürücülerin zorunlu olmadıkça yola çıkmamalarını öneriyor.