Edinilen bilgilere göre şehitlerden 2’sinin Denizli Eskere Orman İşletme Şefliğinden yangın bölgesine sevk edilen ekipte yer alan personel olduğu öğrenildi. Yangına müdahale ederken şehit olan Hilmi Şahin ve Sercan Utni’nin cenaze törenlerinin detayları ise belli oldu.

Havayoluyla Çardak'a gelecek olan şehitler için ilk tören görev yaptıkları Denizli Orman Bölge Müdürlüğünde yapılacak. Çardak'tan helikopterle orman bölge müdürlüğüne getirilecek olan şehitler için saat 14.30'da burada ilk resmi tören yapılacak. Ardından şehitlerin naaşları karayoluyla Beyağaç ilçesine sevk edilecek.

PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN HAYVANCILIĞA TAM DESTEK
PAMUKKALE BELEDİYESİ'NDEN HAYVANCILIĞA TAM DESTEK
İçeriği Görüntüle

Şehit Hilmi Şahin, Beyağaç'ın Geriçam, Şehit Sercan Ütni ise Beyağaç'ın Sazak Mahallesinde saat 17'de toprağa verilecek.