Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde geleneksel hale gelen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları, bu yıl da renkli görüntüler oluşturdu. Hastanede görev yapan tüm doktorlar ve hastane yönetiminin bir araya geldiği etkinlikte, doktorların özel günü hediyelerle kutladı.

10 yıl sonra kanser olarak karşınıza çıkan HPV aşılamayla önlenebiliyor 10 yıl sonra kanser olarak karşınıza çıkan HPV aşılamayla önlenebiliyor

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programı hastane yönetimi, doktorlar ve sağlık çalışanlarını bir araya getirdi. Bu yıl 14 Mart tarihinin mübarek Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle sade bir şekilde kutlanan programa Tekden Denizli Hastanesi Genel Müdürü Kemal Akcan, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ve Hastane Başhekimi Dr. Şakir Bayur katıldı. Verilen mücadelenin ve her hastaya aile gibi davranmanın samimiyetiyle hastalara yaklaşan doktorlara, hastane yönetimi tarafından sürpriz hediyeler ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından gönderilen çiçekler takdim edildi.

Kutlama programında Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden’in kutlama mesajını paylaşan Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Şakir Bayur, hastanede görev yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Başhekim Bayur, “14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle birlikte olmanın güzelliği içerisindeyiz. Her hastaya ailemizden biri gibi özverili davranarak doktor olmanın hakkını verebiliriz. Bu dünyada en değerli şey hayat ve görevler içinde en kutsal görev, hayata hizmet etmektir. Biz doktorlar hayata hizmet ediyoruz. İnsanların sağlığına hizmet ediyoruz. Bunun için doktorluk mesleği çok önemli. Denizli Tekden Hastanesi’nde hep birlikte yol aldık ve çok güzel işler başardık. Hastaların gönlüne girmek, onlara yardım edebilmek ve Denizli’nin kalbinde olmak bizim için gurur verici. Büyük fedakarlıkla doktorluk mesleğini yapan başta kendi doktorlarımız olmak üzere tüm doktorların ve sağlık çalışanlarının gününü kutlarım. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” dedi.

Vatandaşların en iyi sağlık hizmetini alabilmeleri için gece gündüz çalışan doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür eden Genel Müdür Kemal Akcan ise “Tüm hastalara ailenizden biri gibi davranarak büyük bir özveri içinde çalışıyorsunuz. Bundan sonra da aynı duygularla doktorluk mesleğini yapacağınızdan eminim. Gösterdiğiniz bu çaba için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tekden ailesi olarak tüm hekimlerin 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlarım” diye konuştu.

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde gerçekleşen 14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı, günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.