Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin 25. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimde Selim Yaymanoğlu, 97 oy alarak yeni başkan oldu.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Denizli OSB Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda hem bölgenin faaliyetleri değerlendirildi hem de yeni yönetim belirlendi.
Toplantıya mevcut Başkan Derya Baltalı, başkan vekilleri Selim Yaymanoğlu ve Osman Uğurlu, yönetim kurulu üyeleri, Bölge Müdürü Ahmet Taş ve çok sayıda sanayici katıldı.
Genel kurul, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nı temsilen İl Müdürü Metin Bitim’in gözetiminde gerçekleşen toplantıda divan başkanlığını Süleyman İlgeri üstlendi.
20 Gündem Maddesi Oy Birliğiyle Kabul Edildi
Toplantıda Bölge Müdürü Ahmet Taş tarafından 2025 yılı ve 2026’nın ilk çeyreğine ilişkin çalışmalar ile planlanan projeler hakkında kapsamlı bir sunum yapıldı. Gündemde yer alan 20 madde sanayicilerin oyuna sunularak oy birliğiyle kabul edildi.
Başkanlık Seçiminde Yarış Kıran Kırana Geçti
Genel kurulun en dikkat çeken bölümü ise başkanlık seçimi oldu. Mevcut Başkan Derya Baltalı ile başkan adayı Selim Yaymanoğlu arasında geçen seçimde toplam 179 üye oy kullandı.
Derya Baltalı: 82 oy
Selim Yaymanoğlu: 97 oy
Bu sonuçla Selim Yaymanoğlu, Denizli OSB’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.