EGEKAF 24 kapılarını açtı EGEKAF 24 kapılarını açtı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde; Lütfi Ege Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Özlem Aydın Aycan yürütücülüğünde orta öğretim matematik öğretmenlerinin mesleki gelişimine destek olmak, ders uygulamalarında yardımcı olacak yeni yöntem ve teknikleri paylaşmak, derslerde öğrencilerin odaklanmasını artıran materyaller hazırlamak, ölçme teknikleri konusunda öğretmenlere farklı bakış açıları kazandırmak amaçlarıyla, akademisyenler tarafından yönetilen atölye çalışmalarının yer aldığı matematik çalıştayı Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilmiştir.

İlimiz genelinde orta öğretim kurumlarında görev yapmakta olan 130 matematik öğretmeninin katılımı ile yapılan  çalıştayımız 2 gün süresince 08 Şubat Perşembe öğleden sonra, 09 Şubat Cuma sabah ve öğleden sonra oturumları olacak şekilde 12 atölye çalışması olarak tamamlanmıştır.

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim Üyeleri  Dr. Öğretim Üyesi Kemal Akoğlu ve Doç. Dr. Serkan Arıkan, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim Üyesi Doç. Dr. Aytuğ Özaltun Çelik,Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim Üyeleri Doç. Dr. Çağlar Naci Hıdıroğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Emine Gaye Çontay atölye lideri olarak görev almışlardır.