DÜNYA KUPASI İSPANYA’NIN
DÜNYA KUPASI İSPANYA’NIN
İçeriği Görüntüle

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan grup belirleme çalışmaları sonucunda, Denizli İdmanyurdu 1959 SK'nın 2026-2027 sezonunda yer alacağı grup ve rakipleri belli oldu. Yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup'ta sahaya çıkacak olan Denizli ekibi, zorlu geçmesi beklenen grupta önemli köklü kulüplerle karşı karşıya gelecek.

Denizli İdmanyurdu 1959 SK'nın Rakipleri Açıklandı

TFF'nin gerçekleştirdiği planlama doğrultusunda 2. Grup'ta yer alan takımlar kamuoyu ile paylaşıldı. Denizli İdmanyurdu 1959 SK'nın grubunda futbolseverlerin yakından tanıdığı birçok ekip bulunuyor.

Kırmızı-siyahlı ekibin 2026-2027 sezonundaki rakipleri şu şekilde sıralandı: Akşehir Spor Kulübü, Alanya 1221, Altay, Ayvalıkgücü 1966, Balıkesirspor, Biga Spor, Bucaspor 1928, Bursa Nilüfer FK, Bursa Yıldırımspor, Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri, Etimesgut Spor Kulübü, Karşıyaka (K.S.K.), Kepez Spor, Söke 1970 Spor Kulübü, Tire Futbol Kulübü ve Uşakspor.

2. Grup'ta Zorlu Mücadeleler Bekleniyor

Açıklanan listeye göre TFF 3. Lig 2. Grup, Türk futbolunun köklü geçmişe sahip kulüplerini bir araya getirdi. Altay, Karşıyaka, Balıkesirspor ve Bucaspor 1928 gibi üst lig tecrübesi bulunan takımların varlığı, gruptaki rekabetin dozunu artıracak. Denizli İdmanyurdu 1959 SK, hem iç sahada hem de deplasmanda bu güçlü rakiplere karşı puan arayacak.

Yeni Sezon Hazırlıkları Hız Kazanıyor

Grubun ve rakiplerin kesinleşmesinin ardından kulüp yönetiminin ve teknik heyetin yeni sezon planlamalarına ivme kazandırması bekleniyor. Teknik ekibin, grupta yer alan takımların oyun yapılarına ve kadro güçlerine göre bir analiz süreci yürüteceği belirtiliyor. Denizli İdmanyurdu 1959 SK, kamp çalışmaları ve yapılacak transferlerle 3. Lig 2. Grup'taki zorlu maratona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.

Muhabir: Osman Berkin Yardım