Denizli’de SMA Tip-1 hastası Kerem bebek için düzenlenen yardım kampanyası, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birine dönüştü. Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayına katılarak, halk ve iş dünyasına çağrıda bulundu. Başkan Erdoğan’ın desteğiyle başlatılan kampanya kısa sürede büyük ilgi gördü.

“Onu da kaybetmek istemiyorum” diyerek yardım istedi
“Onu da kaybetmek istemiyorum” diyerek yardım istedi
İçeriği Görüntüle

DTO Başkanı Erdoğan’ın canlı yayın yaparak desteklediği Kerem bebek ile ailesi çifte bayram yaşadı

Kerem bebeğin tedavisi için gerekli olan 8 milyon TL, canlı yayın sırasında toplanan bağışlarla yüzde 92 seviyesine ulaştı. Yayına DTO üyeleri ve Denizli iş dünyası destek vererek katkıda bulundu. Kampanya, yayın sonrası da devam etti ve üç gün içinde gereken tüm tutara ulaşıldı. Böylece Kerem bebek ve ailesi Ramazan Bayramı’nı çifte sevinçle karşıladı.

Başkan Erdoğan, yayında yaptığı açıklamada, “Küçük de olsa yapacağımız bağışlarla büyük bir iyiliğe vesile olalım. Ramazan ayının manevi atmosferi içinde Kerem bebeğimize elimizi uzatalım, ailesine de umut aşılayalım” çağrısında bulundu.

Kampanyanın yürütüldüğü sma_kerembebek Instagram hesabı üzerinden hem halk hem de iş dünyası, örnek teşkil etmesi beklenen bağış çağrılarına katıldı. Yayın sırasında fitre ve zekatlarını bağışlayan vatandaşlar, sosyal medya aracılığıyla Kerem bebeğin tedavisine destek verdi.

DTO Başkanı Erdoğan’ın canlı yayın yaparak desteklediği Kerem bebek ile ailesi çifte bayram yaşadı

Kerem bebeğin dedesi iş insanı Hasan Tomaşoğlu, kampanyaya katılan herkese teşekkür ederek, “Hepinizden Allah razı olsun. Yardımlarınızla, Kerem gibi tedavisi için bekleyen tüm çocuklarımız, inşallah bir an önce şifa bulsun” dedi.

DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve Tomaşoğlu, toplanan bağışlarla Kerem bebeğin tedavisinin sağlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekti. Kampanya, hem Denizli halkının hem de iş dünyasının duyarlılığını ortaya koydu ve kısa sürede başarıyla tamamlandı.

Muhabir: Osman Berkin Yardım