Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 28’inci dönem görev yapacak CHP Denizli Milletvekilileri Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün Yüksek Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Şeref Arpacı mazbatasının aldıktan sonra bütün Denizli halkını 28 Mayıs Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda oylarını kullanmak üzere sandıklara davet etti. Arpacı, Biz kazanacağız 14 Mayıs'a getiremediğimiz baharı 28 Mayıs'ta getireceğiz” diye ifade etti 

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Millet İttifakı birleşeni siyasi partilerin il başkanları ile parti üyeleri, yeni milletvekillerini YSK’da bir araya geldi. 


Denizli Halkını sandıklara davet eden Arpacı “Biz kazanacağız 14 Mayıs'a getiremediğimiz baharı 28 Mayıs'ta getireceğiz” dedi.  


CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı mazbatasını aldıktan sonra kendisiyle yaptığımız röportajda sorularımızı yanıtladı. Arpacı öncelikle Denizli milletvekili Denizli milliyetçisi olarak Denizli’de  hizmet etmek bu yola çıktım Denizli'nin haklarını isteklerini yerine getirecek çözümlerini bulacak bir vekil olarak çalışacağım. 28 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum Bu seçimi biz 28 Mayıs'ta kazanacağız başta oy vermeyen tüm vatandaşlarımızı  Sandığa davet ediyorum demokrasilerin temeli sandıktır memnuniyetlerinizi veya memnuniyetsizliğinizi gösterme şansını bu pazar elde ediyorsunuz lütfen Sandığa gelin ve iradenizi yansıtın Yüzde 100 olmaz ama en azından yüzde 95'in üzerine çıkalım ve değişim isteyen herkese Kemal Kılıçdaroğlu'nu oy verelim” diye çağrıda bulundu. 

HÜDA PAR YEMİNİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR


Yüksek Seçim Kurulu geçtiğimiz  Cuma günü seçim sonuçlarını açıklayacaktı. Biz Pazartesi günü yeminimizi  edecektik fakat Hüda Par riskini almak istemediler çünkü milletvekilliğin yeminin değişmesini istiyorlar ve görüşlerini bildiriyorlar. Orada olması gerekmeyen insanlar meclise girdi Ben bunu üzülerek görüyorum. Bu rezalet seçim öncesi yaşamamak için milliyetçiliği burada gösteremeyen insanlar bizi bu konuma getirdiler. Yemini ne zaman yapılacağı henüz bilmiyoruz, Yüksek Seçim Kurulu sonucu ne zaman açıklayacak bilmiyoruz, sonuç açıklandığında biz de yeminimizi edip görevimize başlayacağız şu anda bekliyoruz, önümüzde bir seçim var referandum var onu bir atlatalım sonrasında süreç işlemeye başlayacaktır.

IMG_7990

GAZETECİ / MUHABİR

OSMAN BERKİN YARDIM