Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turu için ailesiyle birlikte oyunu kullandı. Başkan Horzum, “Seçimin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesi oy kullanmaya sandığa davet ediyorum” dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci turu için oyunu eşi Şengül Horzum ve kızı Neslihan Horzum ile birlikte Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. Oy kullanma işleminin ardından açıklama yapan Başkan Horzum, oy kullandıktan sonra tüm vatandaşları sandıkların başında kullanılan oylara sahip çıkmaya davet etti. 

“Başkan Horzum, “Sandıklarda Oyumuza Sahip Çıkalım”

28 Mayıs Cumhurbaşkanı İkinci Tur seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dileyen Başkan Horzum, “Eşim ve kızım ile birlikte oyumuzu kullandık. Demokrasi, hak, hukuk ve adalet için tüm vatandaşlarımızı bir kez daha sandığa oy kullanmaya davet ediyorum. Kadınları sahiplendirmeye çalışan zihniyet ile iş birliği yapan iktidarı 14 Mayıs seçimlerinde yerinden salladık. 28 Mayıs’ta kullandığımız oylar ile bugünün akşamında güzel haberi hep birlikte alacağız. Ülkemize baharın, sevginin, mutluluğun gelmesine çok az kaldı. Demokrasiye katkı sunmak isteyen tüm vatandaşlarımızı sandıkların başına davet ediyorum. Lütfen kullandığımız oylara sahip çıkalım. Oy vermeyen vatandaşlarımıza sesleniyorum; Ülkemizin kaderi sizin elinizde. Bir oydan bir şey olmaz demeyin. Sandıklara giderek vatandaşlık görevinizi yerine getirin. Demokrasiye katkı sunan tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.IMG-20230528-WA0008