Denizli’nin Çal ilçesi, sahip olduğu turizm potansiyelini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla Antalya’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda yerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde fuara katılan Çal Belediyesi, Kabalar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile iş birliği yaparak ilçenin tarihi, kültürel ve doğal değerlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturdu.

26-28 Ekim tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda açılan Çal Belediyesi standı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. İlçenin sahip olduğu turizm değerlerinin detaylı şekilde tanıtıldığı fuarda, Çal’ın saklı güzelliklerinin daha geniş kitlelere duyurulması ve bölge turizmine katkı sağlanması hedefleniyor.

20261028Aw820013

Başkan Ahmet Hakan, ilçenin turizm potansiyelini geliştirmek için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini ifade etti. Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, "Denizli Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde, Çal Belediyesi olarak Kabalar Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizle birlikte Uluslararası Antalya Turizm Fuarı’nda yerimizi aldık. 26-28 Ekim tarihleri arasında Antalya ANFAŞ Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda, Çal’ımızın tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerini tanıtarak ilçemizin turizm potansiyelini daha geniş kitlelere ulaştırıyoruz" dedi.

Başkan Çavuşoğlu: "Cumhuriyet, Bu Toprakların Ömürlük Hürriyet İmzasıdır
Başkan Çavuşoğlu: "Cumhuriyet, Bu Toprakların Ömürlük Hürriyet İmzasıdır
İçeriği Görüntüle

Denizli’nin turizm değerlerini her platformda öne çıkarmayı amaçladıklarını belirten Başkan Hakan, "Denizli’mizin turizm değerlerini tanıtmak ve ilçelerimizin sahip olduğu güzellikleri daha geniş kitlelerle buluşturmak amacıyla düzenlenen bu organizasyonda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Çal’ımızın değerlerini tanıtmaya ve ilçemizin turizm potansiyelini geliştirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

20261028Aw820013 4

KENT20HABER/KÜLTÜR SANAT SERVİSİ