Denizli’nin Çameli ilçesinde “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı kapsamında Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Arıkaya Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Arslan ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ buluşmalarını sürdürüyor

Katılımcı yönetim anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen buluşmada mahallede devam eden çalışmalar, vatandaşların talepleri ve planlanan yeni projeler ele alındı. Başkan Arslan, toplantı boyunca vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayarak görüş ve önerileri dinledi.

Ortak akıl vurgusunun öne çıktığı toplantıda, mahalle sakinlerinin fikirlerinin ilçenin geleceğine yön veren en önemli unsurlardan biri olduğu ifade edildi.

“İSTİŞARE KÜLTÜRÜYLE HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Çameli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçeyi daha yaşanabilir bir geleceğe taşımak için istişare kültürüyle çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Açıklamada, “Toplantıya katılım sağlayan Arıkaya Mahallesi sakinlerimize teşekkür ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğimizi ifade ediyoruz” denildi.

Denizli'de üniversite kayıt heyecanı başlıyor
Denizli'de üniversite kayıt heyecanı başlıyor
İçeriği Görüntüle

Başkan Arslan ‘Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor’ buluşmalarını sürdürüyor