Denizli’de Sağlık İş üyesi sağlık çalışanları Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde toplu sözleşmede verilen yüzde 10'luk teklifi reddetti. Sendika, zam teklifini üniversite önünde gerçekleştirdiği eylemle tepki gösterdi. Sağlık İş Başkanı Hakan Toy, "Canla başla çalışıyoruz karşılığını istiyoruz" dedi.
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yetkili sendika olan Sağlık İş ile hastane yönetimi arasından toplu sözleşme süreci sancılı geçiyor. Hastane yönetiminin yüzde 10'luk zam teklifi, sendika tarafından kabul edilmedi. Sendika yönetimi, zam teklifini düzenlediği eylemle tepki gösterdi. Eyleme Sağlık İl Genel Başkanı Hakan Toy, Genel Başkan Yardımcısı Adem Sarıçoban ve sağlık çalışanları katıldı. Eylemde konuşan Sarıçoban, "Karşılarında dünkü sendika var sanıyorlar. Kamu İş çalışanlarının hakkını verin dedik. Verilen teklif komikti. Değerlendirmeye bile almadık. Ayın 7'sine kadar süre verildi" dedi.

HAKKIMIZI İSTİYORUZ

Sağlık İş Genel Başkanı Hakan Toy ise, "Yıllarca taşeron olarak ezildik. Kadroya alındık yine kabullenilmedik. Artık hakkımızı istiyoruz. Canla  başla mücadele ediyoruz. Bahşiş değil insanca yaşayacak bir ücret istiyoruz" dedi.