Denizli’nin Buldan ilçesinde görevli polis memuru Mehmet Çomak (52), yıllık iznini geçirdiği evinde aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. 2015 yılından bu yana Buldan İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Ercan Yangöz Polis Merkezi Amirliğinde görev yapan Çomak, önceki gün evinde rahatsızlandı. Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Çomak, tüm müdahalelere rağmen dün gece yaşamını yitirdi.


Törene Katılım Yoğundu

2 çocuk babası polis memuru için bugün Buldan Hükümet Konağı bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Buldan Kaymakamı Turan Erdoğan, Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Buldan İlçe Emniyet Müdürü İmdat Bayram, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, polis meslektaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören sırasında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Katılımcılar, merhum Çomak için dua etti ve görev süresince yaptığı çalışmalar anons edildi.

Buldan’da hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Fritöz yangını çarşıda korku dolu anlar yaşattı
Fritöz yangını çarşıda korku dolu anlar yaşattı
İçeriği Görüntüle

Baba Ocağına Uğurlandı

Törenin ardından Mehmet Çomak’ın naaşı, Çal ilçesine bağlı Develler Köyü’ne götürülerek toprağa verildi. Ailesi ve yakınları, köy halkının desteğiyle acılarını paylaştı.

Yetkililer, görevli polis memurunun ani rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybettiğini, olayla ilgili herhangi bir şüpheli durum bulunmadığını açıkladı.

Buldan’da hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi