Akkonak Stadında oynanan karşılaşmada rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Akkonakspor ilk yarısını 3-0 önde kapattığı karşılaşmanın sonunda 3-1’lik sonuçla kazanan taraf oldu. Rakibine oranla genç bir kadro ile mücadele eden mavi beyazlılar bu sonuçla BAL’a yükselme grubu maçlarında ilk galibiyetini almış oldu.

Şampiyon Denizli İdmanyurdu sezonu namağlup bitirmek istiyor Şampiyon Denizli İdmanyurdu sezonu namağlup bitirmek istiyor

Bölgesel Amatör Ligine Yükselme grubu maçlarını gazeteşehir.com’a değerlendiren Akkonakspor’un Teknik sorumlusu Hasan Ersoy ligde genç futbolcularla mücadele ettiklerine dikkat çekerek “Bizim kulüp olarak önceliğimiz oyuncu yetiştirmek. Play Off’da zaten iddialı takım birinci. İkinci de belli gibi. Biz Play Off’larda mücadele eden tüm takımlardan daha etkili futbol oynadığımızı herkese gösterdik. Bizdeki bütçe ile diğer takımların bütçesi aynı değil. Biz gençlerle oynuyoruz ”dedi.

Önümüzdeki sezon BAL hedefi ile mücadele edeceklerini söyleyen teknik sorumlu Ersoy “Akkonakspor olarak alt yapıya önem veren bir kulübüz. Bu nedenle Bölgesel Amatör Ligi hak eden kulüp olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki sezon bu hedefimize ulaşırız ”diye konuştu.

Kaynak: Gazateşehir