Denizli’de, haftanın belirli günleri bir araya gelerek spor yapan, sporun önemine dikkat çekmeye çalışan ve yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çeken Sabah Sporu Grubu sosyal yardımlaşma adına katkı vermeye devam ediyor. Grup 2021-2022 sezonunda Denizliyi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Bağbaşı Zeytinköyspor’a maddi manevi destek olma kararı aldı.

Haftanın belirli günleri bir araya gelerek spor yapan ve yaptığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma projeleri ile dikkat çeken Sabah Sporu Grubu örnek bir faaliyete dada imza atarak farkını ortaya koymuş oldu. Grup 2021-2022 sezonunda Denizliyi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan Bağbaşı Zeytinköyspor’a maddi manevi destek olmak kararı aldı.
Grup Başkanı Kudret Aydın Bağbaşı Zeytinköyspor Kulüp Başkanı Kenan Şenel ile bir araya gelerek konuştuklarını ve destek olma kararı aldıklarını belirterek “Bağbaşı Zeytinköyspor alt yapıya önem veren ve ligde kendi alt yapısından çıkan genç yetenekli futbolculardan oluşan bir kadro ile mücadele edecek olan bir kulübümüz.
Denizli Futbolunun iyi yerlere gelmesi için mücadele ediyorlar. Bizde onlara elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar destek olma, onların bu mücadelesine katkı vermek istedik. İnşallah hedeflerine ulaşırlar, başarılı bir sezon geçirirler”ifadelerini kullandı.