Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Selda Karan sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Geçen yıl Acıpayam-Yassıhöyük Mahallesine gönderdiği bereler ile ilkini yaparak geleneksel hale getirmeyi amaçladığı ''Bir Çocuk da Sen Isıt'' projesini bu yıl  Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi işbirliği ile Akdere ve Güzelköy mahallelerindeki çocuklara ulaştırdı.

Muhtar Karan yaptığı açıklamada: '‘Bir Çocuk da Sen Isıt’ diyerek çıktıkları bu yolda Pamukkale Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Pamukkale Belediyesi Kent Konseyi yürütme kurulu üyesiyim. Pamukkale Belediyemizin de destekleriyle, Akdere ve Güzelköy mahallelerimizde yaşayan miniklerimize berelerimizi hediye ettik. Havada baya soğuk, miniklerimize berelerimizi hediye edince bizlerde mutlu olduk. İçimiz ısındı. Yunus Emreli kadınlarımız elleriyle ördü bereleri. Berelerle birlikte, çocuklarımıza horoz şeker ve maske de hediye ettik. Projemize destek veren Pamukkale Belediyesi'ne teşekkür ederiz.'' dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Yunus Emre Mahallesi Muhtarlığı’nın ‘Bir Çocuk da Sen Isıt’ kampanyasına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocuklarımız bizlerin geleceğe umutla bakan gözleri. Çocuklarımızın gözlerinin içindeki umut ışığı bizlere her zaman güç veriyor. Pamukkale Belediyesi olarak da çocuklarımız adına yapılan her türlü güzel projenin içinde yer alarak, destekçisi olmaya devam ediyoruz. Yunus Emre Mahallesinden kadınlarımız çocuklarımız ısınsın diyerek el emeği göz nuru bere örmüşler. Yunus Emre Mahalle Muhtarlığımız işbirliği ile, kadınlarımızın ördüğü bereleri ve çocuklarımızı biraz daha gülümsetebilmek adına horoz şekerlerimizi, maskelerimizi Akdere ve Güzelköy Mahallesi’ndeki miniklerimize hediye ettik. İmece usulü çok güzel bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.