Denizli Barosu’nda düzenlenen törende genç avukat Mustafa Can Yalçın avukatlık yemininin ardından cübbesini stajını yanında tamamladığı Denizli baro başkan yardımcısı Av. Ufuk Kök giydirdi. Baro rozetini staja yanında başladığı Av. Bayram Can Çapar taktı. Ruhsatını Baro başkanı Av. Adnan Demirdoger'in takdimiyle Denizli milletvekili Teoman Sancar, CHP Denizli il başkanı av. Bülent Nuri Cavusoglu ve Chp Denizli kadın kolları başkanı Ayşen kocabay'dan teslim aldı.

Denizli Barosu'nda düzenlenen cübbe giyme törenine Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Barosu Başkanı Adanan Demirdöğer, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Yöneticisi Av. Can Çapar ve çok sayıda davetli katıldı.

Ruhsatını alıp, cübbesini giyen genç avukat Yalçın, “Ruhsat törenimizi gerçekleştirilip savunmanın kutsal cübbesini giyerek avukatlık mesleğine adımımızı resmen atmışbulunuyoruz. Yanımızda bulunarak veya telefon ile ulaşıp desteklerini bildiren; bizlere onur veren tüm misafirlerimize, büyüklerimize, dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Genel Meclis Üyelerinden Erdoğan Yalçın ise oğlunun bu mutlu gününde gururlandığını belirterek, “Oğlum; adalet kutup yıldızı gibidir, bakınca bulunmaz, arayınca bulunur. Hak ve adaleti gerçekleştirme arayış ve çabanda bir ömür boyu başarılar diliyorum. Yargının 3 sacayağından biri olan savunma görevin hayırlı olsun, halkın avukatı ol” diye öğüt verdi.

Öte yandan Mustafa Can Yalçın’la birlikte 13 genç avukat cübbesini giyerek Denizli Barosuna dahil oldular.